Installera och titta på appen LiveArena

Översikt

På den här sidan beskriver vi hur du installerar och tittar på appen LiveArena på din Xbox 360-konsol.

Lösningar

Systemkrav för appen

Om du vill använda appen LiveArena måste du

• vara inloggad på ett Xbox Live-konto,
  • ha minst 127 MB ledigt utrymme,
  • ha ett LiveArena-konto.

Ladda ned appen LiveArena

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-aktiverade gamertag.
  2. Gå till apps och välj sedan Browse Apps.
  3. Leta efter LiveArena.
  4. Ladda ned och installera appen genom att välja LiveArena.
  5. Starta appen genom att välja Play Now och se mer information om det innehåll som är tillgängligt.

Om du vill starta appen LiveArena senare går du till apps, my apps och väljer sedan LiveArena.

Skapa ett LiveArena-konto

Skapa ett nytt LiveArena-konto på livearena.com/User/Products.

Titta på LiveArena

1. Logga in i appen LiveArena med den e-postadress och det lösenord som hör till LiveArena-kontot.
    • Om du inte har något LiveArena-konto skapar du ett på livearena.com/User/Products.
    • Kontakta LiveArena på webbplatsen livearena.com om du har problem med att skapa ett konto eller med att logga in.
  1. När du startar LiveArena ser du navet Home, där du kan välja bland innehållet i mitten eller titta på olika utgivares innehåll.

Till höger om navet Home finns navet live now, där du kan välja bland liveevenemang:

Till höger om navet live now finns navet region, där du kan välja bland tillgängliga evenemang efter region:

Till höger om navet region finns navet sport, där du kan välja den idrott som du vill titta på:

Till höger om navet sport finns navet my account, där du kan kontrollera statusen för eller logga ut från ditt LiveArena-konto:

1. När du har hittat något som du vill titta på markerar du det och trycker sedan på A-knappen.

Administrera ditt LiveArena-konto

Kontakta LiveArena via livearena.com om du behöver hjälp med fakturering eller konto.

Använd trygghetsinställningar för att kontrollera åtkomsten till innehåll

Om du använder trygghetsinställningarna för att bestämma vilka filmer och teveprogram som går att titta på via Xbox Live på konsolen, följer appen LiveArena dessa inställningar. Om du t.ex. använder föräldrakontrollerna för att begränsa vissa typer av teveprogram, märks dessa program med ikonen ”restricted” i appen LiveArena. Om begränsat innehåll ska kunna spelas upp måste en vuxen person ange koden för Trygghetsinställningar.

Mer information om hur du begränsar tillgången till innehåll i Xbox Live med familjeinställningarna finns i Ställa in klassificeringskontrollen för Xbox 360 och Xbox Live.