Felsöka problem med appen LiveSPORT.TV

Översikt

I den här artikeln beskrivs hur du löser problem med appen LiveSPORT.TV på Xbox 360.

Anslutningsproblem med Xbox Live

Om appen LiveSPORT.TV inte fungerar som den ska på konsolen kanske du har ett problem med anslutningen. Se Lösning för låga prestanda i Xbox Live.

Ljud- eller videoproblem för Xbox 360

Om din Xbox 360-konsol inte har tillräckligt god bild- eller ljudkvalitet, se Ljud- eller bildproblem för Xbox 360.

Appen LiveSPORT.TV svarar inte

Om appen LiveSPORT.TV inte svarar tar du bort och installerar om den. Gör så här:

1. Gå till settings från Xbox Dashboard och välj sedan System.
  2. Välj Storage.
  3. Välj din primära lagringsenhet (förmodligen Xbox 360-hårddisken).
  4. Välj Games and Apps.
  5. Hitta och välj de saker som refererar till LiveSPORT.TV.
  6. Välj Delete.
  7. Återgå till Xbox Dashboard.
  8. Gå till Browse Apps och välj sedan appen LIVESPORT.TV.
  9. Välj Confirm Download för att ladda ned och installera appen.

Kontakta Xbox-supporten om problemet kvarstår.

Felmeddelanden

Du kan få ett av följande felmeddelanden när du försöker använda appen LiveSPORT.TV.

Anslutningsfel

• Sorry, the LiveSPORT.TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • Sorry, the LiveSPORT.TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status
  • LIVESPORT.TV Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred.

Besök Xbox Live-status och kontrollera om det finns några rapporterade problem med tjänsten. Om inga problem har rapporterats och du får felmeddelandet när du försöker starta eller komma åt innehåll i appen LiveSPORT.TV, väntar du någon minut och startar sedan om den.

Om samma felmeddelande visas tar du bort och installerar om appen LiveSPORT.TV.

Kontakta Xbox-supporten om problemet kvarstår.

Programfel

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

Om du får ett av dessa felmeddelanden väntar du någon minut och försöker sedan komma åt programmet igen.

Om felet fortfarande visas väljer du ett annat program att titta på.

Obs! LiveSPORT.TV ansvarar för alla problem med innehållet i appen LiveSPORT.TV. Om du vill rapportera ett fel med innehållet kontaktar du LiveSPORT.TV genom att besöka livesport.tv/help.