Installera och titta på appen LiveSPORT.TV

Översikt

Ta reda på hur du installerar och tittar på appen LiveSPORT.TV på din Xbox 360-konsol.

Lösningar

Systemkrav för appen

Om du vill använda appen LiveSPORT.TV måste du

• vara inloggad på ett Xbox Live-konto,
  • ha minst 121 MB ledigt utrymme,
  • ha ett LiveSPORT.TV-konto.

Ladda ned appen LiveSPORT.TV

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-aktiverade gamertag.
  2. Gå till apps och välj Browse Apps.
  3. Leta efter LIVESPORT.TV
  4. Ladda ned och installera appen genom att välja LIVESPORT.TV. Efter nedladdningen startar appen automatiskt och du kan söka igenom och visa information om tillgängligt innehåll.

Om du vill starta appen LiveSPORT.TV senare går du till apps, My Apps och väljer sedan LIVESPORT.TV.

Logga in med ditt LiveSPORT.TV-konto

1. Första gången du startar appen LiveSPORT.TV måste du logga in med ditt användarnamn och lösenord för LiveSPORT.TV och sedan välja login för att komma in i appen.
  1. Prenumerera genom att välja Register new account om du inte har något LiveSPORT.TV-konto.
  2. Fyll i fälten på nästa skärm och välj sedan Sign Up.
  1. Följ anvisningarna på skärmen för att komma till skärmen Congratulations. Starta sedan LiveSPORT.TV genom att välja continue.

Titta på LiveSPORT.TV

Gå till Video, My Video Apps och sedan LIVESPORT.TV från Xbox Dashboard.

1. Från navet HOME kan du välja allt innehåll i mitten. Du kan även välja ON-DEMAND eller gå till SCHEDULE eller LIVE CHANNELS.
  1. Välj någonting du vill titta på och välj sedan Play.

Koppla bort konsolen från ditt LiveSPORT.TV-konto

Om du inte längre vill att konsolen ska vara kopplad till LiveSPORT.TV-kontot loggar du bara ut från LiveSPORT.TV:

1. Gå till SETTINGS och välj Logout.
  1. Du får en fråga om du verkligen vill logga ut. Fortsätt genom att välja OK.

Hantera ditt LiveSPORT.TV-konto

1. Kontrollera att du har loggat in i appen LiveSPORT.TV och välj sedan ditt användarnamn uppe till höger på skärmen.
  2. På nästa skärm kan du ändra dina betalningsuppgifter, din e-postadress eller ditt lösenord.
  3. Obs! Om du har glömt din e-postadress eller ditt lösenord måste du kontakta LiveSPORT TV på deras supportwebbsida: livesport.tv/help.

Använd trygghetsinställningar för att kontrollera åtkomsten till innehåll

Om du använder Trygghetsinställningar för att bestämma vilka filmer och TV-program som kan visas via Xbox Live på konsolen följer appen LiveSPORT.TV de inställningarna. Om du t.ex. använder föräldrakontrollerna för att begränsa vissa typer av teveprogram, märks dessa program med ikonen ”restricted” i appen LiveSPORT.TV. Om begränsat innehåll ska kunna spelas upp måste en vuxen person ange koden för Trygghetsinställningar.

Mer information om hur du begränsar tillgången till innehåll i Xbox Live med familjeinställningarna finns i Ställa in klassificeringskontrollen för Xbox 360 och Xbox Live.