Felsöka appen Machinima på Xbox 360

Översikt

Ta reda på hur du felsöker problem med appen Machinima på Xbox 360.

Anslutningsproblem med Xbox Live

Om innehållet inte spelas upp korrekt i appen Machinima kanske du har ett problem med anslutningen. Se Problem med anslutningshastighet eller nedkopplingar.

Ljud- eller bildproblem med Xbox 360

Om din Xbox 360-konsol inte har tillräckligt god bild- eller ljudkvalitet, se Ljud- eller bildproblem för Xbox 360.

appen Machinima svarar inte

Om appen Machinima inte svarar tar du bort den och installerar om den. Gör så här:

1. Öppna Settings från Xbox Dashboard och välj sedan System.
  2. Välj Storage.
  3. Välj den primära lagringsenheten. Välj Games and Apps.
  4. Hitta och välj alla objekt som hör till Machinima.
  5. Välj Delete.
  6. Återgå till Xbox Dashboard.
  7. Öppna Browse Apps eller Search Apps, leta reda på och välj sedan appen Machinima.
  8. Välj Confirm Download för att ladda ned och installera appen.

Kontakta Xbox-supporten om det här felet fortfarande visas.

Felmeddelanden

Du kan få ett av följande felmeddelanden när du försöker använda appen Machinima.

Anslutningsfel

• There was an error accessing the Machinima services. Please try again later.
  • Server is temporarily not available. Please try again later.
  • Could not validate connection, please try again later.
  • Internal user error, please try again later.
  • There was an error processing your request. Please try again later.

Om något av dessa felmeddelanden visas går du till Service Status för att kontrollera att det inte uppstått något problem med Xbox Live eller appen Machinima.

Om det inte finns något problem med Xbox Live men något av dessa felmeddelanden visas när du försöker starta appen Machinima väntar du i cirka en minut och försöker sedan starta appen igen.

Om något av följande felmeddelanden visas efter att du startat om appen kan du prova att ta bort och sedan installera den på nytt.

Se Förbättra hastigheten i Xbox Live och försök förbättra anslutningshastigheten om något av dessa felmeddelanden fortfarande visas.

Om ingen av dessa lösningar fungerar kontaktar du Xbox-supporten.

Problem med tillgängligheten

• There was an error processing your request. Please try again later.
  • Page not found.
  • You must log in to view that page.

Om du får något av dessa felmeddelanden kan det innebära att det finns ett problem med det innehåll du försöker ladda ned. Vänta ungefär en minut och försök sedan ladda ned innehållet igen.

Om något av dessa felmeddelanden fortsätter visas går du tillbaka till föregående meny och väljer ett annat innehåll att titta på.

Om du vill meddela Machinima om något av dessa fel skickar du ett e-postmeddelande till xboxsupport@machinima.com.

Kontofel

• Error. There was an error in the process unlinked. Please try again later.

Om du får detta felmeddelande innebär det att Xbox 360-konsolen inte är korrekt kopplad till Machinima.

För att registrera konsolen med Machinima läser du avsnittet ”Registrera din Xbox med Machinima” i Konfigurera appen Machinima på Xbox

Om du fortfarande får detta felmeddelande efter registrering av konsolen med Machinima skickar du ett e-postmeddelande till xboxsupport@machinima.com.