Hantera enheter som är associerade med Film och TV på din Xbox 360-konsol

Översikt

Med Film och TV kan du ladda ned köpt innehåll på flera enheter så att du kan titta när och var du vill. Du kan ha Film och TV på din Xbox 360-konsol, på din Windows Phone och på din dator eller surfplatta med video.xbox.com.

Nu kan du granska, ta bort och lägga till enheter för Film och TV på din Xbox 360-konsol. Om du till exempel nått gränsen på 5 enheter så kan du ta bort en enhet och skapa utrymme för att ladda ned en annan enhet på din konsol.

Anmärkningar

• Det går endast att ta bort en enhet var 30:e dag. Det kan du göra på din Xbox 360.
  • Observera att när du tar bort en enhet försvinner även nedladdade köp. Du kan fortfarande ladda ned innehållet igen vid ett senare tillfälle, men du kan inte ta bort fler enheter under de närmaste 30 dagarna.
  • Detta gäller endast köp av Film- och TV-innehåll. Hyrfilmer är bara tillgängliga på den enhet där du hyrde innehållet.

Visa de enheter som är associerade med Film och TV

Det är enkelt att visa de enheter som kan använda Film och TV på din Xbox 360-konsol. Så här gör du:

1. Tryck på Guide-knappen  på handkontrollen och välj sedan Xbox startsida.
  2. Välj Film och TV och sedan Microsoft Film och TV.
  3. Välj mina videor och sedan Kontohantering.
Alternativet Kontohantering är markerat på skärmen
  1. Välj Ladda ned enheter.
Alternativet
  1. Välj andra enheter om du vill visa alla andra enheter som använder Film och TV.
Fliken

Administrera de enheter som är associerade med Film och TV

Du kan hantera de enheter som kan använda Film och TV på din Xbox 360-konsol genom att följa anvisningarna nedan.

Ta bort en dator eller enhet från Film och TV

Så här gör du:

1. Tryck på Guide-knappen  på handkontrollen och välj sedan Xbox startsida.
  2. Välj Film och TV och sedan Microsoft Film och TV.
  3. Välj mina videor och sedan Kontohantering.
Alternativet Kontohantering är valt på skärmen
  1. Välj Ladda ned enheter.
Alternativet
  1. Välj this device.
  2. Välj Remove this device.
Fliken

Lägg till en enhet till Film och TV

Det är enkelt att lägga till en enhet som använder Film och TV. När du köper film- eller TV-innehåll från Film och TV-butiken på din Xbox 360 kommer enheten att läggas till automatiskt.