Hjälp om appen MLB.TV på Xbox 360

Översikt

I den här artikeln beskrivs hur du löser problem med appen MLB.TV på Xbox 360.

Anslutningsproblem med Xbox Live

Om appen MLB.TV inte fungerar som den ska på konsolen kanske du har ett problem med anslutningen. Se Felsöka Xbox 360-anslutningen till Xbox Live.

Ljud- eller videoproblem för Xbox 360

Om din Xbox 360-konsol inte har tillräckligt god bild- eller ljudkvalitet, se Ljud- eller bildproblem för Xbox 360.

Appen MLB.TV svarar inte

Om appen MLB.TV inte svarar tar du bort och installerar om den. Så här gör du:

1. Från Xbox Dashboard går du till settings och sedan till System.
  2. Välj Storage.
  3. Välj den primära lagringsenheten.
  4. Välj Spel och appar.
  5. Hitta och markera de poster om hör till appen MLB.TV.
  6. Välj Ta bort.
  7. Öppna apparna från Xbox Dashboard och välj sedan Browse Apps.
  8. Välj appen MLB.TV.
  9. Välj Confirm Download för att ladda ned och installera appen.

Kontakta Xbox-supporten om problemet kvarstår.

Felmeddelanden

Du kan få ett av följande felmeddelanden när du försöker använda appen MLB.TV.

Connectivity error

Sorry, the MLB server isn't available right now. Please select the retry button below or try again later.

Lösning

Du får detta felmeddelande när du installerar eller kör appen MLB.TV. Försök med följande:

1. Besök sidan Tjänststatus och kontrollera om det finns något aktuellt problem med tjänsten.
  2. Vänta någon minut och starta sedan om appen om inga problem har rapporterats och du får felmeddelandet när du försöker starta appen MLB.TV eller försöker komma åt innehåll i den.
  3. Om samma felmeddelande visas tar du bort och installerar om appen MLB.TV.
  4. Kontakta Xbox-supporten om problemet kvarstår.

Obs! MLB.TV ansvarar för alla problem med innehållet i appen MLB.TV. Kontakta MLB.TV genom att besöka Xbox-prenumerationssidan på MLB:s webbplats och välja Help längst upp till höger i webbläsaren.

Unrecoverable error

MLB.TV has encountered an unrecoverable error. You will now be taken back to Xbox Home.

Lösning

Avsluta och starta sedan om appen MLB.TV. Om problemet kvarstår tar du bort och installerar om appen MLB.TV.

Account errors

• Invalid user credentials. You have entered incorrect username and password.
  • Your account has been used more than 5 times on this device in the last 30 minutes. Please wait for 30 minutes before using it again.
  • You do not have access to view this content. You can purchase a subscription to MLB.TV from www.MLB.tv/xbox and catch all the action.

Lösning

Om du behöver hjälp med dessa kontorelaterade problem kontaktar du MLB-kundsupporten.

Availability error

This event is not available in your area.

Lösning

Du får detta fel om evenemanget du vill titta på inte tillgängliggörs i ditt sändningsområde. Mer information hittar du i listorna Regular season local live blackout på MLB.com.