Konfigurera och använda MLB.TV på Xbox 360

På den här sidan

Systemkrav för appen

Följande krävs för att använda appen MLB.TV:

• Vara inloggad på ditt Xbox Live-konto
  • Minst 125 MB ledigt utrymme
  • En MLB.TV Premium-prenumeration

Ladda ned appen MLB.TV

1. Logga in med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till apps, välj Browse Apps och sedan All Apps.
  3. Leta efter MLB.TV.
  4. Välj MLB.TV för att ladda ned appen. Appen MLB.TV startas när nedladdningen är klar, och du kan bläddra bland och titta på allt innehåll som är gratis. Om du vill se betalinnehåll måste du logga in med inloggningsuppgifterna för prenumerationen på MLB.TV Premium.

Om du vill starta appen MLB.TV senare går du till video, My Video Apps och sedan MLB.TV.

Logga in och aktivera en prenumeration på MLB.TV Premium

Du måste vara MLB.TV Premium-prenumerant för att komma åt MLB-matcher på din Xbox. Gå till MLB.TV på Xbox Live om du vill köpa MLB.TV Premium. Avbrott och andra begränsningar kan förekomma.

1. Logga in på ditt Xbox Live-konto på Xbox 360-konsolen.
  2. Starta appen MLB.TV.
  3. Välj en film som du vill titta på från appen MLB:s startskärm. Du ombes logga in på MLB.com.
    Obs! Du kan även öppna navet Settings och välja panelen My Subscription Only för att inleda inloggningsprocessen.
  4. Välj I have a Subscription på skärmen MLB.com Account Management.
  5. Gör som följer om du inte är prenumerant på MLB.TV Premium än. Gå i annat fall vidare till steg 6.
    • Besök mlb.com/xbox från datorn.
    • Välj det MLB.TV Premium-paket som du vill köpa (det finns årliga och månatliga prenumerationer).
    • När du har prenumererat återgår du till Xbox-konsolen och utför steg 6.
  6. Ange e-postadressen och lösenordet för MLB.com-kontot och välj sedan Sign-in.
  7. Nu har du tillgång till MLB-matcher på din Xbox.

Titta på appen MLB.TV på Xbox 360-konsolen

1. Gå till TV & Movies, välj My Video Apps och välj sedan MLB.TV.
  1. Från navet Today kan du titta på alla livematcher i ligan.
  2. Du kan även öppna navet Yesterday och bläddra bland matcher från igår.
    Obs! Du måste vara MLB.TV Premium-prenumerant för att komma åt MLB-matcher på din Xbox. Gå till MLB.TV på Xbox Live om du vill köpa MLB.TV Premium. Avbrott och andra begränsningar kan förekomma. Om du har ett problem med något innehåll i den här appen eller din förmåga att se en match, ska du kontakta MLB.TV genom att besöka MLB.tv/xbox och välja Help i det övre högra hörnet i webbläsaren.
  3. Välj någonting du vill titta på och välj sedan Play.