Hjälp om appen MLG.TV på Xbox 360

Översikt

I den här artikeln beskrivs hur du löser problem med appen MLG.TV på Xbox 360.

Anslutningsproblem med Xbox Live

Om appen MLG.TV inte fungerar som den ska på konsolen kanske du har ett problem med anslutningen. Se Felsöka Xbox 360-anslutningen till Xbox Live.

Ljud- eller videoproblem för Xbox 360

Se Ljud- eller bildproblem med Xbox 360 om din Xbox 360-konsol inte har tillräckligt god bild- eller ljudkvalitet.

Appen MLG.TV svarar inte

Om appen MLG.TV inte svarar tar du bort och installerar om den. Gör så här:

1. Öppna Inställningar från Xbox Dashboard och välj sedan System.
  2. Välj Lagringsutrymme.
  3. Välj den primära lagringsenheten.
  4. Välj Spel och appar.
  5. Hitta och välj de saker som refererar till MLG.TV.
  6. Välj Ta bort.
  7. Gå till appar från Xbox Dashboard och välj sedan Bläddra igenom appar.
  8. Välj appen MLG.TV.
  9. Välj Bekräfta nedladdning för att ladda ned och installera appen.

Kontakta Xbox-supporten om problemet kvarstår.

Felmeddelanden

Du kan få ett av följande felmeddelanden när du försöker använda appen MLG.TV.

Anslutningsfel

• Sorry, the MLG.TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • MLG.TV Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred
  • Error message 4

Så här löser du problemet:

1. Gå till Xbox Live Status och kontrollera om något problem med tjänsten har rapporterats.
  2. Om inga problem har rapporterats och du får felmeddelandet när du försöker starta eller komma åt innehåll i appen MLG.TV väntar du någon minut och startar sedan om den.
  3. Om samma felmeddelande visas tar du bort och installerar om appen MLG.TV.
  4. Kontakta Xbox-supporten om problemet kvarstår.

Tillgänglighetsfel

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

Om du får ett av dessa felmeddelanden:

1. Vänta ungefär en minut och försök sedan komma åt programmet igen.
  2. Om felet fortfarande visas väljer du ett annat program att titta på.

MLG.TV har ansvar för allt innehåll i appen. Så här meddelar du MLG.TV om ett innehållsfel: