Konfigurera och använda appen MLG.TV på Xbox 360

På den här sidan

Systemkrav för appen

Följande krävs för att använda appen MLG.TV:

• Du måste vara inloggad på ett Xbox Live-konto
  • Du måste ha minst 127 MB ledigt utrymme

Ladda ned appen MLG.TV

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-aktiverade gamertag.
  2. Gå till appar och välj sedan Bläddra igenom appar.
  3. Leta efter MLG.TV.
  4. Välj MLG.TV för att ladda ned och installera appen. Efter nedladdningen startar appen automatiskt och du kan söka igenom och visa information om tillgängligt innehåll.

Om du vill starta appen MLG.TV senare går du till appar, Mina appar och sedan MLG.TV.

Titta på MLG.TV

1. Öppna TV & filmer, Mina videoappar och sedan MLG.TV.
  2. Välj en kanal som du vill titta på.

Använd trygghetsinställningar för att kontrollera åtkomsten till innehåll

Om du använder Trygghetsinställningar för att bestämma vilka filmer och tv-program som går att titta på via Xbox Live på konsolen, används de inställningarna i appen MLG.TV. Om du till exempel spärrar visning av vuxenklassificerade filmer eller TV-MA-klassificerade TV-program märks dessa program med ikonen ”barnförbjudet” i appen MLG.TV. Om begränsat innehåll ska kunna spelas upp måste en vuxen ange lösenordskoden för Trygghetsinställningar.

Mer information om hur du begränsar tillgången till innehåll i Xbox Live med familjeinställningarna finns i Ställa in klassificeringskontrollen för Xbox 360 och Xbox Live.