Logga in
Dela den här sidan

Hjälp för MUZU.TX-appen på Xbox 360

Har du frågor om MUZU.TV?

Om du har frågor om MUZU.TV går du till www.muzu.tv/. Om du behöver mer hjälp kontaktar du support@muzu.tv.

MUZU.TV-felmeddelanden

Om du får något av följande felmeddelanden när du installerar eller kör MUZU.TV-appen:

• Sorry, the MUZU.TV server isn’t available right now. Tryck på knappen för att prova igen eller försök senare. Mer information finns på xbox.com/status.
  • MUZU.TV-servern är inte tillgänglig just nu.
  • Sorry, the MUZU.TV server isn’t available right now. Mer information finns på xbox.com/status.

Då bör du:

• Vänta ungefär en minut. Försök sedan installera eller köra programmet igen.
  • Kontrollera statusen för MUZU.TV-tjänsten på http://www.xbox.com/status.

MUZU.TV-appen svarar inte

Ta bort MUZU.TV-appen och ladda ned den igen.

1. Från Xbox Dashboard går du till Settings, System.
  2. Välj Storage.
  3. Välj din primära lagringsenhet (förmodligen Xbox 360-hårddisken).
  4. Välj Games and Apps.
  5. Leta reda på och markera MUZU.TV-appen. Tryck på Y-knappen för Game Options.
  6. Välj Delete och bekräfta sedan att du vill ta bort alla objekt som hör till appen.
  7. Gå tillbaka till Dashboard.
  8. Gå till apps och sedan till Browse Apps eller Search Apps.
  9. Bläddra eller sök efter MUZU.TV-appen och markera den.