Konfigurera MUZU.TV-appen

Direktuppspela musik och videoklipp

Om du vill titta på MUZU.TV-videoklipp på din konsol behöver du:

• Ett Xbox Live-guldmedlemskap.
  • Minst 75 MB ledigt lagringsutrymme.

Ladda ned MUZU.TV-appen

1. På konsolen loggar du in med din Xbox Live gamertag (Xbox Live-guldmedlemskap krävs).
  2. Gå till Apps och välj sedan Browse Apps.
  3. Leta efter MUZU.TV
  4. Välj MUZU.TV för att ladda ned och installera appen.
  5. När MUZU.TV-appen laddats ned startar den automatiskt och du kan leta igenom katalogen och titta på musikvideor.

Om du vill starta MUZU.TV vid ett senare tillfälle går du till Apps och väljer MUZU.TV.

Titta på MUZU.TV-appen

Titta på MUZU.TV:

1. Logga in med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till Video hub och välj MUZU.TV.
  3. Från visat nav kan du:
    1. Titta på ett av videoklippen som visas i mitten av navet
    2. Sök efter populära spellistor eller bläddra och filtrera innehåll efter lämplig kategori
  4. Välj någonting du vill titta på och välj sedan Play.

Använda trygghetsinställningar för att kontrollera åtkomsten till innehåll

Om du använder Trygghetsinställningarna för att kontrollera och filtrera åtkomst via Xbox Live på din konsol följer MUZU.TV-appen alla inställningar du har gjort. Om du till exempel spärrar åtkomst till ”vuxet innehåll” via konsolen, visas sådant innehåll i MUZU.TV-appen med en låst ikon. För att låst innehåll ska kunna spelas upp måste en vuxen person ange koden för Trygghetsinställningarna.

Mer information om hur du kan begränsa Xbox Live-innehåll med Trygghetsinställningar finns i Föräldrakontrollen för Xbox 360-konsolen.