Konfigurera MUZU.TV-appen

Direktuppspela musik och videoklipp

Om du vill titta på MUZU.TV-videoklipp på din konsol behöver du:

• Vara inloggad på ditt Xbox Live-konto
  • Minst 75 MB ledigt lagringsutrymme.

Ladda ned MUZU.TV-appen

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till Apps och välj sedan Browse Apps.
  3. Leta efter MUZU.TV
  4. Välj MUZU.TV för att ladda ned och installera appen.
  5. När MUZU.TV-appen laddats ned startar den automatiskt och du kan leta igenom katalogen och titta på musikvideor.

Om du vill starta MUZU.TV vid ett senare tillfälle går du till Apps och väljer MUZU.TV.

Titta på MUZU.TV-appen

Titta på MUZU.TV:

1. Logga in på Xbox Live med din gamertag.
  2. Gå till Video hub och välj MUZU.TV.
  3. Från visat nav kan du:
    1. Titta på ett av videoklippen som visas i mitten av navet
    2. Sök efter populära spellistor eller bläddra och filtrera innehåll efter lämplig kategori
  4. Välj någonting du vill titta på och välj sedan Play.

Använda trygghetsinställningar för att kontrollera åtkomsten till innehåll

Om du använder Trygghetsinställningar för att bestämma vilka filmer och TV-program som kan visas via Xbox Live följer **XYZ**-appen de här inställningarna. Om du t.ex. använder föräldrakontrollerna för att begränsa vissa typer av teveprogram, märks dessa program med ikonen ”restricted” i **XYZ**-appen. Om begränsat innehåll ska kunna spelas upp måste en vuxen person ange koden för trygghetsinställningarna.

Mer information om hur du kan begränsa Xbox Live med Trygghetsinställningar finns i Föräldrakontrollen för Xbox 360-konsolen.