Konfigurera och använda SmartGlass på Xbox 360

Översikt

Med SmartGlass-appen kan din Xbox 360 och andra enheter som en smartphone fungera tillsammans på många sätt.

Obs! Din Xbox 360 måste vara påslagen och ansluten till SmartGlass-enheten för att du ska kunna använda SmartGlass-appen.

SmartGlass-enhetskrav

Om du vill använda SmartGlass-appen på din konsol eller någon annan enhet behöver du:

• En Xbox Live-profil
  • Den senaste programvaruuppdateringen för Xbox 360
  • SmartGlass-appen som körs på en SmartGlass-kompatibel enhet:
    • SmartGlass för Windows 8
    • Xbox Companion för Windows Phone
    • SmartGlass for iOS
    • SmartGlass för Android.
SmartGlass-anslutningskrav

SmartGlass-appen använder en anslutning mellan din Xbox 360 och en enhet som kör SmartGlass-appen. Både konsolen och den anslutna enheten måste vara påslagna och inloggade på Xbox Live. Du kan ansluta via:

• Ett lokalt nätverk eller hemmanätverk (rekommenderas)
  • Internet
  • Ett 3G- eller 4G-mobilnätverk.

SmartGlass-appen fungerar bäst över en snabb och tillförlitlig anslutning.

Konfigurera SmartGlass på Xbox 360

Så här konfigurerar du SmartGlass-appen på din konsol:

1. Från Xbox startsida väljer du Settings och sedan System.
  2. Välj Console Settings.
  1. Välj Connected Devices.
  1. Välj On under Xbox SmartGlass Apps.

Konfigurera din SmartGlass-enhet för anslutning till konsolen

Se till att du är inloggad på SmartGlass-appen med ditt Microsoft-konto när du ansluter SmartGlass-appen till din Xbox 360-konsol. Se dessutom till att använda det Microsoft-konto som är kopplat till din Xbox Live-gamertag. Om du inte vet vilket Microsoft-konto som hör till ditt Xbox Live-konto läser du Hantera ditt Microsoft-konto.