Logga in
Dela den här sidan

Hjälp för Netflix-appen på Xbox 360

Översikt

I den här artikeln beskrivs hur du löser problem med Netflix-appen på Xbox 360.

Lösningar

Anslutningsproblem med Xbox Live

Om Netflix-appen inte fungerar som den ska på konsolen kanske du har ett problem med anslutningen. Se Felsöka Xbox 360-anslutningen till Xbox Live.

Ljud- eller videoproblem för Xbox 360

Om din Xbox 360-konsol inte har tillräckligt god bild- eller ljudkvalitet, se Ljud- eller bildproblem för Xbox 360.

Koppla bort Netflix från ditt Xbox Live-konto

För att använda Netflix-appen på Xbox-konsolen måste din Xbox Live-gamertag kopplas till ett Netflix-konto. Om du vill koppla bort din gamertag från dess nuvarande Netflix-konto så att du kan logga in på ett annat konto följer du anvisningarna på support.netflix.com/en/node/181.

Om du vill koppla bort alla gamertags från ditt Netflix-konto kan du även gå till support.netflix.com/en/node/18 för hjälp.

1. På startsidan i Netflix-appen trycker på Back-knappen på handkontrollen (den lilla knappen till vänster om Guide-knappen).
  2. Välj Gear på skärmen som visas.
picture
  1. Välj Sign out längst ned till vänster på nästa skärm.
picture

Netflix-felmeddelanden

Om felmeddelandet ”Title Temporarily Unavailable” eller något annat felmeddelande eller felkod visas när du använder Netflix-appen på din Xbox-konsol går du till Netflix Support för att ta del av de senaste felsökningsanvisningarna och lösningarna.

Netflix-filmklipp spelas inte upp korrekt

Om Netflix-videoklipp inte spelas upp som de ska på konsolen provar du följande:

Netflix svarar inte

Om Netfix-appen inte svarar tar du bort den och installerar om den. Så här gör du:

1. Gå till Settings från Xbox Dashboard och välj sedan System.
  2. Välj Storage.
  3. Välj den primära lagringsenheten.
  4. Välj Games and Apps.
  5. Hitta och välj de saker om refererar till Netflix.
  6. Välj Delete.
  7. Gå till Apps från Xbox Dashboard och välj sedan Browse Apps eller Search Apps.
  8. Sök efter Netflix.
  9. Välj Confirm Download för att ladda ned och installera appen.

Ombeds registrera konsolen

När du försöker spela upp Netflix-innehåll på din Xbox 360-konsol kanske du ombeds registrera konsolen. Detta kan inträffa varje gång du försöker spela upp Netflix-innehåll. Detta inträffar om Netflix-uppgifterna som lagrats på Xbox 360-konsolen är skadade eller om det finns ett problem med ditt Netflix-konto.

Åtgärda skadade Netflix-uppgifter på Xbox 360-konsolen

1. Gå till Settings från Xbox 360 Dashboard och välj sedan System.
  2. Välj Storage.
  3. Välj din lagringsenhet.
  4. Välj Games and Apps.
  5. Leta reda på och markera Netflix.
  6. Tryck på Y-knappen för att komma åt Game Options och välj sedan Delete.
  7. Avsluta och gå till Xbox 360 Dashboard.
  8. Gå till apps och välj Browse Apps.
  9. Välj Netflix och kör installationsprocessen.

Felsöka ett problem med Netflix-konto

Om föregående steg inte löste problemet kan det finnas ett problem med ditt Netflix-konto. Mer information om hur du löser problem med ditt Netflix-konto får du genom att gå till netflix.com/help.