Installera och titta på Netflix-appen i Xbox 360

Översikt

Om du vill titta på Netflix på Xbox 360-konsolen behöver du

• Vara inloggad på ditt Xbox Live-konto.
  • Ett obegränsat Netflix-medlemskap med streamning. Du kan använda ditt befintliga konto eller öppna ett nytt konto på konsolen.
  • Minst 75 MB ledigt lagringsutrymme.
  • En snabb internetanslutning.

Lösningar

Hämta Netflix-appen

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-aktiverade gamertag.
  2. Gå till apps och välj sedan Browse Apps.
  3. Leta efter Netflix.
  4. Välj att ladda ned och installera appen Netflix. Efter nedladdningen startar appen automatiskt och du kan söka igenom och visa information om tillgängligt innehåll.

Om du vill starta Netflix-appen igen senare öppnar du video, My Video Apps och sedan Netflix.

Logga in på Netflix

Öppna tv & movies, My Video Apps och sedan Netflix.

1. Gå till apps och välj sedan Browse Apps från startsidan på Xbox.
  2. Bläddra eller sök efter Netflix.
  3. Välj Netflix för att ladda ned appen. När Netflix-appen laddats ned startar den automatiskt.
  4. Gör något av följande:
    • Välj Sign in om du redan är medlem av Netflix.
    • Följ anvisningarna för att skapa ett Netflix-konto och starta en gratis provperiod om du inte är medlem av Netflix.
picture
  1. Logga in med dina inloggningsuppgifter för Netflix (e-postadress och lösenord). Om du har glömt bort inloggningsuppgifterna för Netflix öppnar du en webbläsare på datorn, besöker signup.netflix.com/loginhelp och följer anvisningarna.

Du kan nu omedelbart strömma Netflix-material till Xbox 360-konsolen.

Om du vill starta Netflix-appen igen någon gång öppnar du video, sedan My Video Apps och väljer sedan Netflix.

Obs! Alla Netflix-konton har inte obegränsad strömning. Mer information om ditt Netflix-konto finns under Your Account & HelpNetflix.com.

Titta på Netflix

1. Logga in genom att använda din Xbox Live-aktiverade gamertag.
  2. Öppna video, välj My Video Apps och välj sedan Netflix.
  3. Utforska Netflix-biblioteket eller din kö.

Obs! Du kan skapa profiler för alla familjemedlemmar på movies.netflix.com/YourAccount. När du har skapat flera profiler ombeds du att välja vem som tittar varje gång du loggar in på Netflix på Xbox 360. Varje person har separata inställningar.

picture
  1. Välj det objekt som du vill titta på och tryck sedan på Play.
picture

Du kan även lägga till och ta bort objekt från Netflix Instant-kön. Så här gör du:

Lägga till ett objekt i din lista i Netflix:

1. Öppna video, välj My Video Apps och välj sedan Netflix.
  2. Välj ett objekt som du vill titta på.
  3. Välj Add to My List.

Ta bort ett objekt från kön:

1. Öppna My List.
  2. Välj det objekt som du vill ta bort.
  3. Välj Remove from My List.

Logga ut eller ta bort kopplingen mellan Netflix-kontot och Xbox 360-konsolen

1. Tryck på knappen Föregående på handkontrollen på startsidan i Netflix-appen. (Det är den lilla knappen till vänster om guideknappen.)
  2. Välj kugghjulet på den skärm som visas (se nedan).
picture
  1. Välj Sign out längst ned till vänster på nästa skärm.
picture

Få tillgång till Netflix ”Just for Kids”-filmer och TV-program

Med Netflix “Just for Kids”-funktion kan du och dina barn använda Netflix-appen på din Xbox-konsol och utforska en katalog med filmer och TV-program som är lämpliga för barn som är 12 år och yngre. Du kan utforska barnvänliga titlar efter genre (t.ex. Girl Power, Talande djur och Superhjältar) eller efter karaktärer (Characters-kanalen innehåller mer än 100 populära karaktärer som t.ex. Svampbob Fyrkant, Dora Utforskaren och Thomas och vännerna).

För att få åtkomst till Netflix ”Just for Kids” måste du installera Netflix-appen på din Xbox-konsol, om du inte redan har gjort det. Komma åt Netflix Just for Kids

1. Logga in genom att använda din Xbox Live-aktiverade gamertag.
  2. Öppna video, välj My Video Apps och välj sedan Netflix.
  3. Välj Netflix Kids på skärmen Select your Netflix experience.
  4. Bläddra eller sök efter biblioteket Netflix Just for Kids eller välj din favoritfigur.
  5. Välj det objekt som du vill titta på och tryck sedan på Play.
picture

Titta på film med ditt barns favoritkaraktärer

Så här söker du efter filmmaterial med en specifik figur:

1. Öppna kanalen Characters i Netflix Just for Kids.
  2. Bläddra dig fram till den figur barnet vill se.
  3. Du väljer en figur genom att nämna dess namn för Kinect eller genom att trycka på A på handkontrollen. Uppspelningen startar direkt. Du kan söka i biblioteket efter innehåll med figuren du har valt, och om du tittat på innehåll med figuren tidigare kommer filmen automatiskt att spelas upp där du senast slutade titta.
picture

Hoppa över eller återgå till skärmen Select your Netflix experience

Select your Netflix experience-skärmen visas automatiskt när du startar Netflix-appen. Men Netflix-appen slutar automatiskt att visa den skärmen som standard efter att du har startat appen nio gånger i rad utan att öppna Just for Kids. Då kommer du i stället direkt till Netflix bläddringssida.

Om det sker och du vill återgå till skärmen Select your Netflix experience, trycker du på B på handkontrollen för att avsluta appen från bläddringsfönstret. Då kommer du tillbaka till skärmen Select your Netflix experience Om du väljer Netflix Kids visas skärmen Select your Netflix experience än en gång nästa gång du startar Netflix-appen.

Använd trygghetsinställningar för att kontrollera åtkomsten till innehåll

Om du använder Trygghetsinställningarna för att bestämma vilka filmer och TV-program som kan visas via Xbox Live på konsolen följer Netflix-appen de inställningarna. Om du till exempel förbjuder vissa filmer eller TV-program med innehåll som är olämpligt för yngre tittare från att visas på din konsol markeras dessa program i Netflix-appen med ikonen ”restricted”. Om begränsat innehåll ska kunna spelas upp måste en vuxen person ange koden för trygghetsinställningarna.

Mer information om hur du begränsar tillgången till innehåll i Xbox Live med familjeinställningarna finns i Ställa in klassificeringskontrollen för Xbox 360 och Xbox Live.