Hjälp för Red Bull TV-appen på Xbox 360

Översikt

Ta reda på hur du felsöker vanliga problem med Red Bull TV-appen på Xbox 360.

Anslutningsproblem med Xbox Live

Om du har problem med att spela upp videofiler i Red Bull TV-appen kanske du har ett problem med anslutningen. Se Felsöka Xbox 360-anslutningen till Xbox Live.

Ljud- eller videoproblem för Xbox 360

Om din Xbox 360-konsol inte har tillräckligt god bild- eller ljudkvalitet, se Ljud- eller bildproblem för Xbox 360.

Red Bull TV-appen svarar inte

Om Red Bull TV-appen inte svarar tar du bort den och installerar sedan om den. Gör så här:

1. Från Xbox Dashboard väljer du settings och sedan System.
  2. Välj Storage.
  3. Välj din primära lagringsenhet (förmodligen Xbox 360-hårddisken).
  4. Välj Games and Apps.
  5. Hitta och välj de saker om refererar till ”Red Bull TV”.
  6. Välj Delete.
  7. Gå tillbaka till Xbox Dashboard.
  8. Gå till Browse Apps och välj sedan Red Bull TV.
  9. Välj Download och sedan Confirm Purchase för att ladda ned och installera appen.

Kontakta Xbox-supporten om problemet kvarstår.

Felmeddelanden

Du kan få ett av följande felmeddelanden när du försöker använda Red Bull TV-appen.

Programfel

• Sorry, the Red Bull TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • Sorry, the Red Bull TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status
  • Red Bull TV Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred

Följ de här stegen om något av följande felmeddelanden visas:

1. Gå till Service status och kontrollera om det är något problem med tjänsten.
  2. Om samma felmeddelande fortfarande visas och det inte finns några rapporterade problem med tjänsten väntar du cirka en minut startar sedan om appen.
  3. Om samma felmeddelande fortfarande visas tar du bort och installerar om Red Bull TV-appen.
  4. Om problemet kvarstår testar du Anslutningslösning för Xbox 360.
  5. Om problemet inte löstes kontaktar du Xbox-supporten.

Tillgänglighetsfel

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

Om du ser ett av de här felmeddelandena:

1. Vänta cirka en minut och starta sedan om appen.
  2. Om felet fortfarande visas väljer du ett annat program att titta på.

Obs! Red Bull TV ansvarar för problem med innehållet i appen. Om du vill rapportera innehållsfel skickar du e-post till Red Bull: support@at.redbullmediahouse.com.