Konfigurera och använda appen Red Bull TV på Xbox 360

På den här sidan

Systemkrav för appen

Om du vill använda appen Red Bull TV måste du

• vara inloggad på ett Xbox Live-konto
  • ha minst 130 MB ledigt utrymme.

Ladda ned appen Red Bull TV

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till Appar och välj Bläddra igenom appar eller Sök efter appar.
  3. Bläddra eller sök efter appen Red Bull TV.
  4. Välj appen Red Bull TV och därefter Ladda ned.
  5. Ladda ned och installera appen genom att välja Bekräfta köp.

Om du vill starta appen Red Bull TV senare går du till mina appar och väljer Red Bull TV.

Titta på Red Bull TV

1. Från navet Main kan du välja att titta på innehåll från dina Subscriptions (prenumerationer) eller din Watchlist (bevakningslista) eller titta på innehåll från din History (historik) igen.

Live-navet kan du kolla in kommande evenemang.

Från naven Sports, Music och Global Series kan du välja bland action- och äventyrsprogram och videoklipp.

1. Välj ett program du vill titta på och välj sedan Play.

Använd trygghetsinställningar för att kontrollera åtkomsten till innehåll

Om du använder Trygghetsinställningarna för att kontrollera vilket innehåll som kan visas via Xbox Live på din konsol följer appen Red Bull TV dessa inställningar. Om du till exempel använder föräldrakontroller för att begränsa åtkomsten till vissa typer av TV-program markeras dessa med ikonen Barnförbjudet i appen Red Bull TV. Om begränsat innehåll ska kunna spelas upp måste en vuxen ange lösenordskoden för Trygghetsinställningar.

Mer information om hur du begränsar tillgången till innehåll i Xbox Live med familjeinställningarna finns i Ställa in klassificeringskontrollen för Xbox 360 och Xbox Live.