Rapportera felaktig information i Store

Vi har höga kvalitetskrav på Groove Music Store. Vi kan dock inte utesluta att felaktig information kan förekomma. Om du hittar innehåll på Groove Music Store som verkar vara felaktig går du till Microsoft Community, söker efter "Music" och beskriver felet. Vi kommer att arbeta på att åtgärda problemet.

Typer av information som ska rapporteras

Här är några av de problem vi kan åtgärda:

• Felskrivningar av artistnamn, albumnamn eller låttitel
  • Fel album, video eller film
  • Ljudrelaterade fel (till exempel att låten avslutas för tidigt eller för sent eller att du får fel låt)
  • Felaktiga rättigheter (till exempel att det går att förhandsgranska men inte köpa mediainnehåll och vice versa, du kan hämta men inte strömma innehåll och vice versa)
  • Ett felaktigt utgivningsdatum
  • Problem med filmrecension eller artistbiografi
  • Spår eller album som tilldelats till fel artist
  • Saknade spår eller tillrörd spårlista, till exempel spårordning 1, 3, 2, 5, 4
  • Avsnitt som saknas eller förväxlad avsnittslista, till exempel avsnittsordning 1, 2, 6, 4, 5
  • Felaktig barnklassificering

Så här gör du ett foruminlägg på Microsoft Community

Obs! Om du vill göra inlägg på Microsoft Community behöver du ett Microsoft-konto. Om du inte redan har ett kan du skapa ett nytt konto.

1. Gå till Xbox Music forums på Microsoft Community.
  2. Längst upp på sidan väljer du sökfältet, skriver in nyckelord relaterade till ditt problem i sökrutan och väljer Enter. Det kan hända att någon redan har begärt att den felaktiga informationen ska åtgärdas.
  3. Om du inte har hittat några inlägg som rör ditt problem väljer du Fråga communityn uppe i högra hörnet på sidan.
  4. Skriv ditt inlägg i avsnittet Details. Se till att ange så mycket specifik information som möjligt om den felaktiga informationen.
Sidan
  1. I de nedrullningsbara rutorna väljer du Musik, Film och TV under Kategori och Groove Musik under Produkt.
De nedrullningsbara rutorna Kategori och Produkt visas med
  1. Välj Skicka.