Hjälp för Revision3-appen på Xbox 360

I den här artikeln beskrivs hur du löser problem med Revision3-appen på Xbox 360.

Revision3-appen på Xbox 360 svarar inte

Om Revision3-appen för Xbox 360 inte svarar tar du bort den och installerar om den. Gör så här:

1. Öppna Inställningar från Xbox Dashboard och välj sedan System.
  2. Välj Storage.
  3. Välj din primära lagringsenhet (förmodligen Xbox 360-hårddisken).
  4. Välj Games and Apps.
  5. Hitta och välj de saker om refererar till Revision3-appen.
  6. Välj Delete.
  7. Gå tillbaka till Xbox Dashboard.
  8. Gå till Browse Apps och välj sedan Revision3.
  9. Välj Confirm Download för att ladda ned och installera appen.

Kontakta Xbox-supporten om problemet kvarstår.

Felmeddelanden

Du kan få ett av följande felmeddelanden när du försöker använda Revision3-appen:

Tillgänglighetsfel

• The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • Sorry, the Revision3 server isn't available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • Sorry, the Revision3 server isn't available right now. Please exit the application and try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.

Detta fel kan uppstå om det är tillfälligt problem med Xbox Live-tjänsten eller ett anslutningsproblem.

Försök åtgärda problemet på följande sätt:

1. Gå till sidan Service Status och kontrollera om det finns något aktuellt problem med leverantören.
  2. Om det inte finns något problem med leverantören men du får det här felmeddelandet när du försöker starta Revision3-appen väntar du i ca en minut och försöker sedan starta appen igen.
  3. Om du fortfarande får samma fel tar du bort och installerar om Revision3-appen.
  4. Om ominstallation av appen inte löser det här problemet försöker du förbättra din anslutningshastighet.
  5. Om dessa åtgärder inte löste ditt problem kontaktar du Xbox-supporten.

Videofel

• The Video is not loading properly.
  • Sorry, the item you're interested in is no longer available.

Om det här felet visas väntar du cirka en minut och försöker sedan starta innehållet igen.

Om det här felmeddelandet fortfarande visas går du tillbaka till föregående meny och väljer ett annat innehåll att titta på.

Om du vill meddela Revision3 om innehållsproblemet kontaktar du Revision3 på något av följande sätt: