Konfigurera och använda appen Revision3 på Xbox 360

På den här sidan

Ladda ned appen Revision3

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-aktiverade gamertag.
  2. Gå till Appar och välj sedan Bläddra igenom appar.
  3. Leta efter Revision3
  4. Välj Revision3 för att ladda ned och installera appen.

Om du vill starta appen Revision3 senare går du till appar, Mina appar och väljer Revision3.

Titta på appen Revision3

1. Från navet Main kan du titta på alla programmen som visas i mitten av navet.
  1. Navigera till naven Episodes, Shows, Networks eller Genres om du vill bläddra bland de olika innehållstyperna som Revision3 erbjuder.
  1. Sök på innehållstitel i navet Search.
  1. Välj någonting du vill titta på och välj sedan Play.

Använd trygghetsinställningar för att kontrollera åtkomsten till innehåll

Om du använder Trygghetsinställningar för att bestämma vilka filmer och TV-program som kan visas via Xbox Live följer appen Revision3 de här inställningarna. Om du till exempel använder föräldrakontrollerna för att begränsa åtkomsten till vissa typer av TV-program markeras dessa med ikonen Barnförbjudet i appen Revision3. Om begränsat innehåll ska kunna spelas upp måste en vuxen ange lösenordskoden för Trygghetsinställningar.

Mer information om hur du kan begränsa Xbox Live med Trygghetsinställningar finns i Ställa in föräldrakontroller för Xbox 360.