Konfigurera och titta på MSN with MSNBC.com-appen på Xbox 360

Översikt

På den här sidan beskriver vi hur du installerar och tittar på MSN with MSNBC.com-appen på din Xbox 360-konsol.

På den här sidan

Systemkrav för appen

Om du vill titta på MSN med MSNBC.com på din konsol behöver du

• Vara inloggad på ett Xbox Live-konto.
  • Minst 75 MB ledigt lagringsutrymme.

Ladda ned appen MSN with MSNBC.com

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till Apps och välj Browse Apps eller Search Apps.
  3. Bläddra eller sök efter MSN.
  4. Välj MSN-appen och sedan Download.
  5. Välj Confirm Purchase för att ladda ned och installera appen.

Om du vill starta MSN senare går du till apps, My Apps och sedan MSN.

Titta på appen MSN with MSNBC.com

Så här tittar du på MSN med MSNBC.com:

1. Logga in på Xbox Live med din gamertag.
  2. Gå till Video hub och välj MSN.
  3. Från visat nav kan du:
    1. Titta på ett av videoklippen som visas i mitten av navet
    2. Navigera för att söka efter populära klipp eller bläddra och filtrera innehåll efter lämplig kategori
  4. Välj någonting du vill titta på och välj sedan Play.

Använd trygghetsinställningar för att kontrollera åtkomsten till innehåll

Om du använder trygghetsinställningarna för att bestämma vilka filmer och TV-program som kan visas via Xbox Live på konsolen följer MSN with MSNBC.com-appen de inställningarna. Om du till exempel inte vill att det ska gå att se videor med en viss åldersklassificering visas ikonen “restricted” vid dessa i MSN with MSNBC.com-appen. Om begränsat innehåll ska kunna spelas upp måste en vuxen ange lösenordskoden för Trygghetsinställningar.

Mer information om hur du begränsar tillgången till innehåll i Xbox Live med familjeinställningarna finns i Ställa in klassificeringskontrollen för Xbox 360 och Xbox Live.