Konfigurera MSN med MSNBC.com-appen

Direktuppspelning av videoklipp på din konsol

Om du vill titta på MSN med MSNBC.com på din konsol behöver du:

• Vara inloggad på ditt Xbox Live-konto
  • Minst 75 MB ledigt lagringsutrymme

Ladda ned MSN med MSNBC.com-appen

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till Apps och välj sedan Browse Apps..
  3. Leta efter MSN..
  4. Välj MSN för att ladda ned och installera appen.
  5. MSN med MSNBC.com-appen startar automatiskt när den har laddats ned och du kan leta igenom katalogen och titta på videoklipp.

Om du vill starta MSN vid ett senare tillfälle går du till Apps och väljer MSN.

Titta på MSN med MSNBC.com-appen

Så här tittar du på MSN med MSNBC.com:

1. Logga in på Xbox Live med din gamertag.
  2. Gå till Video hub och välj MSN.
  3. Från visat nav kan du:
    1. Titta på ett av videoklippen som visas i mitten av navet
    2. Navigera för att söka efter populära klipp eller bläddra och filtrera innehåll efter lämplig kategori
  4. Välj någonting du vill titta på och välj sedan Play.