Felsöka SmartGlass- och My Xbox Live-appar på en Android-enhet

Översikt

Xbox SmartGlass liknar My Xbox Live men erbjuder nya funktioner för din Xbox 360-konsol.

Xbox SmartGlass är endast för enheter som kör Android 4.x. Om du använder Android 4.0 (“Ice Cream Sandwich”) eller senare på din enhet, är det bättre att använda Xbox SmartGlass i stället för My Xbox Live eftersom du då kan använda nya funktioner för konsolen.

Fel

Följande fel eller problem kan inträffa när du använder SmartGlass eller My Xbox Live.

“Sorry, you'll need to browse to xbox.com for great Xbox Live experiences. This app won't work well enough on this device.”

Felet tyder på att appen inte kan användas på din Android-telefon. Mer information hittar du i systemkrav för appen på:

När du försöker logga in på ditt Xbox Live-konto på en Android får du ett fel

Om du har problem med att logga in på Xbox SmartGlass:

Du kan inte ansluta till din Xbox 360-konsol

• Om du inte kan ansluta till din Xbox 360-konsol med SmartGlass ser du först till att Xbox SmartGlass-appar är On i dina konsolinställningar. Så här gör du:
    1. Från Xbox Home går du till Settings.
    2. Välj System och sedan Console Settings.
    3. Välj Connected Devices.
    4. Kontrollera att Xbox SmartGlass är On.
  • Se till att samma profil som du använder på din enhet redan är inloggad på konsolen.
  • Mer information finns i Konfigurera och använda SmartGlass på Xbox 360.