Installera SmartGlass på din iPhone, iPad eller iPod touch

Om SmartGlass

Med SmartGlass kan du använda Xbox Live var du än befinner dig. Jämför och håll koll på dina Xbox-prestationer, koppla upp dig med dina Xbox Live-kompisar, byt avatar och upplev unika SmartGlass-aktiviteter med dina spel och appar.

Innan du installerar SmartGlass kontrollerar du att du uppfyller användarkraven för SmartGlass, inklusive ett Xbox Live-medlemskap och en iPhone, iPad eller iPod touch.

SmartGlass-krav för iOS

Om du vill använda SmartGlass för iOS måste din enhet uppfylla följande krav:

• iPhone 3GS, 4, 4S eller 5
  • iPod touch 4:e eller 5:e generationen
  • iPad 1, 2, 3, 4 eller Mini
  • iOS 5 eller nyare

Installera SmartGlass

Installera SmartGlass på din iPhone, iPad eller iPod touch. Så här gör du:

1. Öppna App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Tryck på ikonen Search och sök efter SmartGlass.
  3. Tryck på Free bredvid SmartGlass.
  4. Tryck på Install App och följ anvisningarna på skärmen.

Installera med hjälp av iTunes (på datorn)

Du kan installera SmartGlass på din dator med hjälp av iTunes. Så här gör du:

1. Öppna iTunes på datorn.
  2. I källistan (till vänster i iTunes-fönstret) klickar du på iTunes Store.
  3. Klicka på App Store i menyfältet längst upp i fönstret.
  4. Välj iPhone eller iPad.
  5. Sök efter SmartGlass.
  6. Klicka på Free App och följ anvisningarna för att ladda ned SmartGlass.

När du laddat ned SmartGlass till iTunes kan du överföra det till en Apple-enhet.