Installera Xbox SmartGlass-appen på en Android-enhet

Översikt

Med Xbox SmartGlass-appen använder du din Android-enhet som en extra fjärrkontroll för Xbox 360- eller Xbox One-konsolen. Xbox SmartGlass-appen kan laddas ned gratis från Google Play.

Krav för Xbox SmartGlass-appen för Android

Om du vill använda Xbox SmartGlass-appen måste din Android-enhet ha Android 4.0 (“Ice Cream Sandwich”) eller senare installerad.

Kontrollera med tillverkaren att din enhet är kompatibel med Xbox SmartGlass-appen.

Ladda ned Xbox SmartGlass-appen från Google Play direkt till din Android-enhet

1. Öppna Google Play i din Android-enhet.
  2. Tryck på ikonen Search och sök efter ”SmartGlass”.
  3. Följ instruktionerna för att ladda ned och installera appen på din Android-enhet.

Installera Xbox SmartGlass-appen via din dator

Obs! Xbox 360-konsolen kräver SmartGlass 1.0. Xbox One kräver SmartGlass 2.0. Om du vill använda båda konsolerna måste du installera båda SmartGlass-apparna.

1. Gå till Google Play via webbläsaren på datorn.
  2. Sök efter “SmartGlass”.
  3. Klicka på Install och följ därefter nedladdningsanvisningarna och installera sedan Xbox SmartGlass-appen på din Android-enhet.