Installera SmartGlass på din iPhone, iPad eller iPod touch

Översikt

Med SmartGlass använder du din iOS-enhet ihop med Xbox 360- eller Xbox One-konsolen. SmartGlass kan laddas ned gratis från App Store.

SmartGlass-krav för iOS

För att använda SmartGlass för iOS behöver du:

• En kompatibel enhet:
    • iPhone 3GS eller senare
    • iPod touch 4:e generationen eller senare
    • iPad (alla)
    • iOS 5 eller nyare
  • Ett Microsoft-konto med tillhörande Xbox Live-profil
  • En Internetanslutning eller lokal nätverksanslutning som kan anslutas till din Xbox 360- eller Xbox One-konsol.

Ladda ned och installera SmartGlass från iTunes på din enhet

Obs! Xbox 360-konsolen kräver SmartGlass 1.0. Xbox One-konsolen kräver SmartGlass 2.0. Om du vill använda SmartGlass på båda konsolerna måste du installera båda SmartGlass-apparna.

1. Öppna App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Tryck på ikonen Search och sök efter SmartGlass.
  3. Tryck på Free bredvid SmartGlass.
  4. Tryck på Install App och följ anvisningarna på skärmen.

Du kan installera SmartGlass på din dator med hjälp av iTunes. Så här gör du:

1. Öppna iTunes på datorn.
  2. I Source-listan (till vänster i iTunes-fönstret) klickar du på App Store.
  3. Klicka på App Store i menyfältet längst upp i fönstret.
  4. Välj iPhone eller iPad.
  5. Sök efter SmartGlass.
  6. Klicka på Free App och följ anvisningarna för att ladda ned SmartGlass.

När du laddat ned SmartGlass till iTunes kan du överföra det till en Apple-enhet.