Installera Xbox SmartGlass-appen på din Windows Phone

Översikt

Med Xbox SmartGlass-appen använder du din Windows Phone som en extra fjärrkontroll för Xbox 360 eller Xbox One. Xbox SmartGlass-appen kan laddas ned gratis från Windows Store.

Titta på filmklippet: “Styr Xbox med din Windows Phone eller pekplatta

Systemkrav för appen

Om du vill använda Xbox SmartGlass-appen på din Windows Phone behöver du:

• En Windows Phone med 512 MB RAM-minne och Windows Phone 7.5-programvara eller senare.
  • Ett Microsoft-konto och en associerad Xbox Live-profil.
  • En Internetanslutning eller lokal nätverksanslutning som kan anslutas till din Xbox 360- eller Xbox One-konsol.

Installera Xbox SmartGlass-appen på din Windows Phone

Obs! Xbox 360-konsolen kräver SmartGlass 1.0. Xbox One-konsolen kräver SmartGlass 2.0. Om du vill använda SmartGlass för att styra båda konsolerna måste du installera båda Xbox SmartGlass-apparna.

1. Tryck på Store på din Windows Phone.
  2. Sök efter “SmartGlass”.
  3. Följ anvisningarna för att installera Xbox SmartGlass-appen.

Obs! Din Windows Phone kan kommunicera med Xbox 360-konsolen via telefonens befintliga mobila nätverk. Bäst prestanda får du dock om telefonen är ansluten till samma trådlösa nätverk som konsolen. Om du vill veta hur du ansluter din Windows Phone till det trådlösa nätverk som hör till din Xbox-konsol kontaktar du din tjänsteleverantör.