Felsöka Film och TV på Xbox 360

Om du har problem med att använda Film och TV på Xbox 360-konsolen kan det bero på ett appfel eller på en konsolinställning.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Återställ appen

Du kan återställa appen Film och TV genom att ta bort tillhörande innehåll från din konsol:

1. Öppna inställningar från Xbox Dashboard och välj sedan System.
  2. Välj Lagringsutrymme.
  3. Välj den primära lagringsenheten.
  4. Välj Spel och appar.
  5. Hitta och välj de saker som refererar till "Film och TV".
  6. Välj Ta bort.

Lösning 2: Testa Xbox Live-tjänsten

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  2. Välj Inställningar, Systeminställningar och sedan Nätverksinställningar.
  3. Välj namnet på ditt trådlösa nätverk eller välj Trådburet nätverk för en kabelanslutning.
  4. Välj Testa anslutning till Xbox Live.
    • Om du kan ansluta till Xbox Live fungerar konsolen.
    • Om du inte kan ansluta till Xbox Live kommer anslutningstestet att visa dig var i anslutningsprocessen felet uppstår och vilken typ av fel det är. Anteckna den här informationen och försök sedan lösa problemet med Lösning för Xbox 360-anslutningsfel .

Lösning 3: Ta bort din profil och ladda ned igen

Om du vill ta bort en profil som kan ha skadats gör du så här:

1. Gå till Inställningar och välj System.
  2. Välj Lagringsutrymme.
  3. Välj Alla enheter.
  4. Välj Gamer Profiles.
  5. Välj den gamertag du vill ta bort.
  6. Välj Ta bort.
  7. Välj Delete Profile Only. Då tas profilen bort, men sparade spel och achievements finns kvar.

Så här laddar du ned Xbox Live-profilen igen:

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  2. Välj Ladda ned profil.
    Obs! Om du inte ser Ladda ned profil är du förmodligen inloggad. Tryck på X och logga ut från din profil.
  3. Ange det Microsoft-konto som hör till din Xbox Live-aktiverade gamertag.
    Obs! Om ditt konto är ett Xbox Live-barnkonto måste en förälder ange sitt Microsoft-konto för att det ska gå att ladda ned profilen.
  4. Välj lagringsenhet för din profil (t.ex. Hard Drive). Nedladdningen av din profil påbörjas. När din profil har laddats ned kan du välja om du vill att ett lösenord för Microsoft-kontot ska krävas för inloggning till din profil.

Obs! Alternativet Remember Password är som standard inaktiverat, vilket innebär att du uppmanas att ange lösenordet för ditt Microsoft-konto när du loggar in med din Xbox Live-profil på den här konsolen. Lämna rutan omarkerad om du vill ange ditt lösenord för Microsoft-kontot när du loggar in till din profil på den här konsolen.

Lösning 4: Återställ systemuppdateringar och installera sedan om dem

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  2. Gå till Inställningar och välj Systeminställningar.
  3. Välj Lagringsutrymme.
  4. Tryck på följande knappkombination: LB, RB, X, LB, RB, X.
  5. Välj alternativet att återställa alla systemuppdateringar som har installerats. Konsolen startas om automatiskt och laddar sedan ned uppdateringarna igen.