Appen UFC.TV på Xbox 360

På den här sidan

Systemkrav för appen

För att använda appen UFC.TV måste du

Ladda ned appen UFC.TV

Så här laddar du ned appen:

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till appar och välj Bläddra igenom appar eller Sök efter appar.
  3. Bläddra eller sök efter appen UFC.TV.
  4. Välj UFC.TV och sedan Ladda ned.
  5. Ladda ned och installera appen genom att välja Bekräfta köp.

Om du vill starta appen UFC.TV senare går du till appar, Mina appar och sedan till UFC.TV.

Konfigurera UFC.TV på Xbox 360

1. Se till att du har ett konto på UFC.com och ett UFC FIGHT PASS.
  2. Gå till appar, Mina appar och välj sedan UFC.TV.
  3. Välj Inställningar och sedan Kontoinställningar.
  4. Ange UFC-kontots information och välj sedan Logga in.

Hantera ditt UFC FIGHT PASS-konto

Du kan hantera ditt UFC FIGHT PASS-konto med en webbläsare på en internetansluten enhet genom att besöka UFC FIGHT PASS och logga in med dina UFC-kontouppgifter.

Du kan få hjälp om ditt UFC.TV-konto genom att besöka UFC.TV:s support.

Använd trygghetsinställningar för att kontrollera åtkomsten till innehåll

Om du använder Trygghetsinställningar för att bestämma vilka filmer och tv-program som går att titta på via Xbox Live på konsolen, används de inställningarna i appen UFC.TV. Om du till exempel använder föräldrakontrollerna för att begränsa åtkomsten till vissa typer av TV-program, markeras dessa med ikonen ”restricted” i appen UFC.TV. Om begränsat innehåll ska kunna spelas upp måste en vuxen ange lösenordskoden för Trygghetsinställningar.

Mer information om hur du kan begränsa åtkomsten till Xbox Live med Trygghetsinställningar finns i Ställa in föräldrakontroller för Xbox 360.

Felsökning

Anslutningsproblem med Xbox Live

Om appen UFC.TV inte fungerar som den ska på konsolen kanske du har ett problem med anslutningen. Se Felsöka Xbox 360-anslutningen till Xbox Live.

Ljud- eller bildproblem med Xbox 360

Se Ljud- eller videoproblem i en app i Xbox 360 om din Xbox 360-konsol inte har tillräckligt god bild- eller ljudkvalitet för din app.

Appen UFC.TV svarar inte

Om appen UFC.TV inte svarar tar du bort och installerar om den. Gör så här:

1. Öppna inställningar från Xbox Dashboard och välj sedan System.
  2. Välj Lagringsutrymme.
  3. Välj den primära lagringsenheten.
  4. Välj Spel och appar.
  5. Leta reda på och markera appen UFC.TV. Tryck på Y-knappen så att Spelalternativ visas.
  6. Välj Ta bort och bekräfta sedan att du vill ta bort alla objekt som hör till appen.
  7. Gå tillbaka till Dashboard.
  8. Gå till appar och sedan till Bläddra igenom appar eller Sök efter appar.
  9. Bläddra eller sök efter appen UFC.TV och markera den.
  10. Välj Ladda ned och sedan Bekräfta köp för att ladda ned och installera appen.

Kontakta Xbox-supporten om appen ändå inte svarar.

Felmeddelanden

Du kan få ett av följande felmeddelanden när du försöker använda appen UFC.TV.

Videofel

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

Lös problemet genom att vänta i cirka en minut. Försök sedan starta innehållet igen.

Om felet fortfarande visas går du tillbaka till föregående meny och väljer något annat att titta på. Meddela UFC.TV om innehållsfelet på UFC.TV:s support.

Tillgänglighetsfel

• Sorry, the UFC.TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • UFC.TV Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred.

Så här löser du problemet:

1. Besök http://www.xbox.com/status och kontrollera om det är något problem hos leverantören.
  2. Om det inte finns något problem och du ändå får det här felmeddelandet när du försöker starta appen UFC.TV eller innehåll i appen väntar du i cirka en minut. Försök sedan starta appen igen.
  3. Om samma felmeddelande fortfarande visas tar du bort och installerar om appen UFC.TV.
  4. Om detta inte löser problemet kan du kontakta Xbox-supporten.

UFC.TV har ansvar för allt innehåll i appen. Rapportera innehållsfel hos UFC.TV:s support.

Relaterade problem