Hjälp för Viaplay-appen på Xbox 360

Anslutningsproblem med Xbox Live

Om Viaplay-appen inte fungerar som den ska på konsolen kanske du har ett problem med anslutningen. Se Felsöka Xbox 360-anslutningen till Xbox Live.

Ljud- eller videoproblem för Xbox 360

Om din Xbox 360-konsol inte har tillräckligt god bild- eller ljudkvalitet, se Ljud- eller bildproblem för Xbox 360.

Viaplay-appen svarar inte

Om Viaplay-appen inte svarar tar du bort den och installerar sedan om den. Gör så här:

1. Öppna Settings från Xbox Dashboard och välj sedan System.
  2. Välj Lagringsutrymme.
  3. Välj den primära lagringsenheten.
  4. Välj Spel och appar.
  5. Hitta och välj alla objekt som hör till Viaplay.
  6. Välj Delete.
  7. Återgå till Xbox Dashboard.
  8. Gå till Browse Apps och välj sedan Viaplay.
  9. Välj Ladda ned och sedan Bekräfta köp för att ladda ned och installera appen.

Kontakta Xbox-supporten om det här felet fortfarande visas.

Felmeddelanden

Du kan få ett av följande felmeddelanden när du försöker använda Viaplay-appen.

Anslutningsfel

• Can’t connect to the Viaplay Service. Error code: 0C01
  • Can’t connect to the Viaplay Service. Error code: 8009
  • Can’t connect to the Viaplay Service. Error code: 0304

Gör så här för att åtgärda problemen:

1. Gå till Service status och kontrollera om det finns aktuella problem med tjänsten.
  2. Om det inte finns några problem men det här felmeddelandet ändå visas när du försöker starta eller visa program i appen väntar du i cirka en minut och försöker igen.
  3. Om samma felmeddelande fortfarande visas tar du bort och installerar om Viaplay-appen.
  4. Om detta inte löser problemet kan du kontakta Xbox-supporten.

Tillgänglighetsfel

• Sorry, the item you're interested in is no longer available.
  • Sorry, an error occured while attempting to play the media content.
  • Please select the retry button below or try again later.

För Viaplay-relaterad hjälp går du till www.viaplay.se/viaplay/contact.

Om du vill kontrollera statusen för Xbox Live går du till www.xbox.com/status.

• Sorry, the Viaplay service could not be reached at this time. Please select the retry button below or try again later. För Viaplay-relaterad hjälp går du till viaplay.se/viaplay/contact. Om du vill kontrollera statusen för Xbox Live går du till www.xbox.com/status.
  • Could not connect to the authorization service, please try again at a later time.
  • This sport event has not started yet. Please come back later.

Gör så här om något av dessa fel visas:

1. Gå till Service status och kontrollera om det finns aktuella problem med tjänsten.
  2. Om det inte finns några problem väntar du cirka en minut och försöker igen.
  3. Om felmeddelandet visas igen väljer du något annat att titta på.
  4. Om du vill meddela Viaplay att det är fel på innehållet går du till support.viaplay.se.
  • Du måste vara inloggad för att spela upp det här innehållet.

Försök åtgärda felet med följande steg:

1. Se till att du är inloggad på ett giltigt Viaplay-konto med en tillhörande aktiv prenumeration.
  2. Om du är inloggad ska du logga ut. Vänta i cirka en minut och försök igen.
  3. Om du behöver kontosupport kontaktar du Viaplay:
  • Det här sportevenemanget är redan över och kan inte längre visas.

Gå tillbaka till föregående meny och välj något annat att titta på.

Om du vill rapportera fel på innehållet går du till Viaplay.se/support.

Kontoproblem

• An error occurred connecting to the authentication service. Try again later.

Det här felmeddelandet visas när du försöker logga ut eller koppla bort ditt Viaplay-konto från din Xbox Live-gamertag. Det är problem med att kontakta Viaplay-servrarna.

1. Gå till Service status och kontrollera om det finns aktuella problem med tjänsten.
  2. Om det inte finns några problem väntar du cirka en minut och försöker sedan logga in på ditt konto igen.
  3. Om du behöver kontosupport kontaktar du Viaplay.
  • The auth service could not be reached. Visit viaplay.se or xbox.com/status for more info.
  • Either the Username or Password is incorrect. Please attempt to login again.
  • You must enter both username and password to proceed.
  • Ett fel uppstod när ditt Viaplay-konto skulle länkas till din Xbox-gamertag.

Gör så här för att åtgärda problemen:

1. Gå till Service status och kontrollera om det finns aktuella problem med tjänsten.
  2. Om det inte finns några rapporterade fel försöker du aktivera igen. Kontrollera för säkerhets skull att du har angett rätt e-postadress och lösenord.
  3. Om du behöver kontosupport kontaktar du http://support.viaplay.se.