Tidigare inköpt Film och TV-innehåll saknas eller går inte att spela upp på Xbox 360

Du köpte eller har innehåll som köpts via Film och TV på din Xbox 360-konsol, men innehållet saknas eller går inte att spela upp.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera att du är ansluten till Xbox Live

Om du har problem med anslutningen provar du Anslutningslösning för Xbox 360.

Lösning 2: Logga in på Xbox 360-konsolen med det konto som du använde för att köpa innehållet

Om problemet kvarstår trots att du redan är inloggad med det konto du använde för att köpa innehållet ställer du dig följande frågor:

Om du hittar fakturerings- och inköpshistoriken från en annan profil på din Xbox 360-konsol laddar du ned den profilen till din konsol och försöker sedan spela upp innehållet igen. Om du vill ladda ned den igen läser du Ladda ned Xbox Live-profilen till en annan Xbox 360-konsol eller ladda ned den igen.

Lösning 3: Lägg till säkerhetsinformation i ditt Microsoft-konto

Om du inte har någon säkerhetsinformation, till exempel en alternativ e-postadress eller ett telefonnummer, måste du lägga till detta för att kunna synkronisera din videolista.

Gå till Översikt över säkerhetsinformation för Microsoft-konton och följ anvisningarna för att lägga till säkerhetsinformation till ditt Microsoft-konto.

Lösning 4: Uppdatera inköpshistoriken

För att göra det måste du ta bort och sedan ladda ned innehållet igen. Så här gör du:

Viktigt Om du följer de här stegen förlorar du tillgången till de hyrfilmer du för närvarande har.

1. Från Xbox Dashboard går du till settings.
  2. Välj System Settings.
  3. Välj Lagringsutrymme.
    Obs! Om du ombeds välja en lagringsenhet väljer du All Devices.
  4. Välj Memory Unit.
  5. Välj System Items.
  6. Om de finns tar du bort både Marketplace System Data och Rights Database.
    Obs! Det kan hända att ingen av filerna finns. Det är ok.
  7. Rensa systemets cacheminne.
  8. Starta om konsolen.
  9. Starta Film och TV-appen.
  10. Välj Mina videor.
  11. Välj Kontohantering.
    Obs! Om rutan i övre vänstra hörnet visar ”Visa filmer” kanske du måste välja den och ändra till ”Visa TV-program”.
  12. Tryck på X-knappen på handkontrollen för att uppdatera inköpshistoriken.

Genom denna procedur ska dina videor läsas in igen. När du har uppdaterat inköpshistoriken väntar du några minuter tills innehållet laddats. Hur lång tid det tar beror på storleken på ditt videobibliotek samt anslutningshastigheten.