Viewster-appen på Xbox 360

På den här sidan

Systemkrav för appen

För att kunna använda Viewster-appen måste du:

• Vara inloggad på ett Xbox Live-konto
  • ha minst 128 MB ledigt utrymme
  • Ett kostnadsfritt Viewster-konto.

Ladda ned Viewster-appen

Så här laddar du ned appen:

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till appar och välj Bläddra igenom appar eller Sök efter appar.
  3. Bläddra eller sök efter Viewster-appen.
  4. Välj Viewster-appen och sedan Download.
  5. Ladda ned och installera appen genom att välja Bekräfta köp.

Om du vill titta på Viewster väljer du Play Now. Om du vill starta Viewster-appen senare går du till apps, My Apps och sedan Viewster.

Koppla Xbox 360-konsolen till ditt Viewster-konto

När du loggar in på appen för första gången ombes du koppla ditt Viewster-konto till din Xbox 360-konsol. Det gör du genom att logga in med ditt Viewster-användarnamn och -lösenord.

Om du inte redan har ett kostnadsfritt Viewster-konto måste du skapa ett. Det finns två sätt att skapa ett konto på:

Titta på Viewster

Om du vill titta på TV-program eller filmer med Viewster väljer du en av kategorierna upptill på skärmen, till exempel Just Watched, TV Series, Movies, and Trailers.

Du kan också välja något av de objekt som finns mitt på skärmen.

Bryta kopplingen mellan Xbox 360-konsolen och ditt Viewster-konto

Information om hur du loggar ut från Viewster-appen finns på Viewster-supportsidan.

Administrera ditt Viewster-konto

Om du behöver hjälp med att administrera ditt Viewster-konto går du till Viewster-supportsidan.

Använd trygghetsinställningar för att kontrollera åtkomsten till innehåll

Om du använder trygghetsinställningarna för att bestämma vilka filmer och TV-program som ska gå att titta på via Xbox Live på konsolen följer Viewster-appen dessa inställningar. Om du till exempel använder föräldrakontrollerna för att begränsa åtkomsten till vissa typer av TV-program markeras dessa med ikonen ”restricted” i Viewster-appen. Om begränsat innehåll ska kunna spelas upp måste en vuxen ange lösenordskoden för Trygghetsinställningar.

Mer information om hur du kan begränsa åtkomsten till Xbox Live med Trygghetsinställningar finns i Ställa in föräldrakontroller för Xbox 360.

Felsökning

Anslutningsproblem med Xbox Live

Om Viewster-appen inte fungerar som den ska på konsolen kanske du har ett problem med anslutningen. Se Felsöka Xbox 360-anslutningen till Xbox Live.

Ljud- eller bildproblem med Xbox 360

Se Ljud- eller videoproblem i en app i Xbox 360 om din Xbox 360-konsol inte har tillräckligt god bild- eller ljudkvalitet för din app.

Viewster-appen svarar inte

Ta bort och installera om Viewster-appen om den inte svarar. Gör så här:

1. Öppna settings från Xbox Dashboard och välj sedan System.
  2. Välj Storage.
  3. Välj den primära lagringsenheten.
  4. Välj Spel och appar.
  5. Leta reda på och markera Viewster-appen. Tryck på Y-knappen så att Spelalternativ visas.
  6. Välj Ta bort och bekräfta sedan att du vill ta bort alla objekt som hör till appen.
  7. Gå tillbaka till Dashboard.
  8. Gå till appar och sedan till Bläddra igenom appar eller Sök efter appar.
  9. Bläddra eller sök efter Viewster-appen och markera den.
  10. Välj Ladda ned och sedan Bekräfta köp för att ladda ned och installera appen.

Kontakta Xbox-supporten om appen ändå inte svarar.

Felmeddelanden

Du kan få ett av följande felmeddelanden när du försöker använda Viewster-appen.

Program- och tillgänglighetsfel

• Sorry, the VIEWSTER server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • VIEWSTER Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred.

Om något av dessa fel visas provar du följande lösningar:

• Se om det finns några servicemeddelanden på sidan Xbox Live-status eller om det finns något Xbox Live-servicemeddelande längst upp på den här sidan.
    • Om varningar visas om tjänsten väntar du tills de är borta. Försök sedan igen.
    • Om det inte finns några varningar väntar du cirka en minut och sedan försöker du starta appen igen.
  • Om samma felmeddelande fortfarande visas tar du bort och installerar om Viewster-appen.

Kontakta Xbox-supporten om ingen av dessa lösningar åtgärdar problemet.

Obs! Viewster ansvarar för eventuella problem som rör innehållet i Viewster-appen. Du kan kontakta Viewster-supporten på viewster.freshdesk.com/support/home.

Innehållsfel

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

Om du får något av dessa felmeddelanden väntar du i cirka en minut. Försök sedan starta innehållet igen.

Om felet fortfarande visas går du tillbaka till föregående meny och väljer något annat att titta på.

Om du vill meddela Viewster om innehållsfelet kontaktar du Viewster-supporten på viewster.freshdesk.com/support/home.

Relaterade problem