Hjälp för Viki-appen på Xbox 360

I den här artikeln beskriver vi hur du löser problem med Viki-appen på Xbox 360.

Anslutningsproblem med Xbox Live

Om Viki-appen inte fungerar som den ska på konsolen, kan det vara ett problem med anslutningen. Se Felsöka Xbox 360-anslutningen till Xbox Live.

Ljud- eller videoproblem för Xbox 360

Om din Xbox 360-konsol inte har tillräckligt god bild- eller ljudkvalitet, se Ljud- eller bildproblem för Xbox 360.

Viki-appen svarar inte

Ta bort och installera om Viki-appen om den inte svarar. Gör så här:

1. Öppna Inställningar från Xbox Dashboard och välj sedan System.
  2. Välj Storage.
  3. Välj den primära lagringsenheten.
  4. Välj Games and Apps.
  5. Leta reda på och välj alla objekt som har med Viki att göra.
  6. Välj Delete.
  7. Gå tillbaka till Xbox Dashboard.
  8. Gå till Browse Apps och välj sedan Viki.
  9. Välj Download och sedan Confirm Purchase för att ladda ned och installera appen.

Kontakta Xbox-supporten om problemet kvarstår.

Felmeddelanden

Du kan få ett av de följande felmeddelandena när du försöker använda Viki-appen.

Application/availability errors:

• Sorry, the Viki server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • Sorry, the Viki server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status
  • Viki Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred.

Så här löser du problemet:

1. Besök sidan Servicestatus och se om något problem med tjänsten har rapporterats.
  2. Om inga problem har rapporterats och du får felmeddelandet när du försöker starta Viki-appen eller komma åt innehåll i den, väntar du någon minut och startar sedan om den.
  3. Om felet inte försvinner tar du bort och installerar om Viki-appen.
  4. Kontakta Xbox-supporten om felet kvarstår.

Videofel:

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

Om du får ett av dessa felmeddelanden väntar du någon minut och försöker sedan igen.

Om felet fortfarande visas väljer du ett annat program att titta på.

Obs! Viki har ansvar för allt innehåll i Viki-appen. Om du vill rapportera ett innehållsfel kan du skicka ett e-postmeddelande till info@viki.com.