Konfigurera och använda Viki-appen på Xbox 360

På den här sidan

Systemkrav för appen

Du behöver följande om du vill använda Viki-appen på Xbox 360:

• Ett Xbox Live-konto
  • Minst 130 MB ledigt utrymme

Ladda ned Viki-appen

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-aktiverade gamertag.
  2. Gå till apps och välj sedan Browse Apps.
  3. Leta efter Viki.
  4. Välj att ladda ned och installera appen Viki.

Om du vill starta Viki-appen igen senare går du till apps, My Apps och sedan Viki.

Titta på Viki

1. Gå till apps, My Apps och sedan Viki.
  1. Från centralen Main kan du
    • Titta på alla de föreslagna programmen som visas i mitten.
    • Välja Featured om du vill kolla de aktuella videorna.
    • Välja Recently Watched om du vill titta på innehåll som du redan har tittat på.

Eller gå till TV Shows, Movies, Music eller News och leta efter annat innehåll, eller gå till centralen Search om du vill hitta specifika program.

1. Välj någonting du vill titta på och välj sedan Play.

Använd trygghetsinställningar för att kontrollera åtkomsten till innehåll

Om du använder Family Settings för att bestämma vilka filmer och tv-program som går att titta på via Xbox Live på konsolen, används de inställningarna i Viki-appen. Om du t.ex. väljer att det inte ska gå att se program med vissa åldersklassificeringar, är dessa program markerade med en särskild ikon i Viki-appen. Om begränsat innehåll ska kunna spelas upp måste en vuxen person ange koden för trygghetsinställningarna.

Mer information om hur du begränsar tillgången till innehåll i Xbox Live med familjeinställningarna finns i Ställa in klassificeringskontrollen för Xbox 360 och Xbox Live.