Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Titta på MSN Video på Xbox 360

Lösningar

MSN med MSNBC, ninemsn och MSN Video ger dig de bästa nyheterna, den bästa sporten och underhållningen på video från webben, alla dagar och varje dag.

Så här tittar du på MSN Video

  1. Logga in med din Xbox LIVE-gamertag.
  2. Gå till Video-navet och välj MSN.
  3. Från visat nav kan du:
    1. Titta på ett av videoklippen som visas i mitten av navet
    2. Navigera för att söka efter populära klipp eller bläddra och filtrera innehåll efter lämplig kategori
  4. Välj någonting du vill titta på och välj sedan Play.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Titta på MSN Video på Xbox 360" som du läste om eller ett annat problem?