Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Dela den här sidan

Ställ in och använd appen MSN with MSNBC på Xbox 360

Systemkrav för appen

Om du vill titta på MSN med MSNBC.com på din konsol behöver du

  • vara inloggad på ett Xbox Live-konto
  • ha minst 75 MB ledigt lagringsutrymme.

Ladda ned appen MSN with MSNBC.com

  1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till Apps, My Apps och sedan Browse Apps.
  3. Leta efter MSN.
  4. Välj MSN för att ladda ned och installera appen.

Om du vill starta MSN senare går du till apps, My Apps och sedan MSN.

Titta på appen MSN with MSNBC.com

Så här tittar du på MSN med MSNBC.com:

  1. Logga in genom att använda din Xbox Live-aktiverade gamertag.
  2. Gå till Video hub och välj MSN.
  3. Från det aktuella navet kan du
    • titta på ett av videoklippen som visas i mitten av navet
    • navigera för att söka efter populära klipp eller bläddra och filtrera innehåll efter lämplig kategori.
  1. Markera någonting du vill titta på och välj sedan Play.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Ställ in och använd appen MSN with MSNBC på Xbox 360" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan