Logga in på ditt Xbox YouTube-konto på Xbox 360

Kom åt dina YouTube-prenumerationer på Xbox

Du kan logga in på ditt YouTube-konto från din konsol, för att enkelt komma åt dina YouTube-prenumerationer och spellistor som Titta senare och Favoriter.

Logga in på YouTube på Xbox Live

Innan du börjar behöver du ett YouTube-konto. Om du inte redan har ett går du till YouTube, klickar på Sign in och sedan på Skapa konto.

Logga in på ditt YouTube-konto

1. Om du inte har installerat YouTube på din konsol installerar du YouTube-appen.
  2. Logga in på din konsol.
  3. På konsolen går du till Apps, My Apps och sedan väljer du YouTube.
  4. Välj SIGN IN och välj sedan get started.
  5. Skriv upp den kod som visas på skärmen.
  6. I en webbläsare går du till YouTube.com/activate. Logga in på ditt YouTube-konto, om du ombeds göra det.
  7. Ange den kod du skrev upp och klicka på Continue.
  1. Klicka på Accept om du vill låta YouTube-appen ansluta till ditt You Tube-konto.
  1. Gå nu tillbaka till konsolen.

Ditt YouTube-konto är nu anslutet till ditt Xbox Live-konto.

När du nu använder YouTube-appen kan du gå till SUBSCRIPTIONS för att se dina YouTube-prenumerationer och spellistor. Om du vill se dina spellistor går du till ACCOUNT och väljer playlists.