Hjälp om appen YouTube på Xbox 360

Obs! Det finns mer hjälp om appen YouTube på sidan YouTube-konsolsupport.

Anslutningsproblem med Xbox Live

Om appen YouTube inte fungerar som den ska på konsolen kanske du har ett problem med anslutningen. Se Felsöka Xbox 360-anslutningen till Xbox Live.

Ljud- eller videoproblem för Xbox 360

Se Ljud- eller bildproblem för Xbox 360 om din Xbox 360-konsol inte har tillräckligt god bild- eller ljudkvalitet.

Appen YouTube svarar inte

Om YouTube-appen inte svarar tar du bort den och installerar om den. Gör så här:

1. Öppna Inställningar från Xbox Dashboard och välj sedan System.
  2. Välj Lagringsutrymme.
  3. Välj den primära lagringsenheten.
  4. Välj Spel och appar.
  5. Leta reda på och markera appen <XYZ>. Tryck på Y-knappen så att Spelalternativ visas.
  6. Välj Ta bort och bekräfta sedan att du vill ta bort alla objekt som hör till appen.
  7. Gå tillbaka till Dashboard.
  8. Gå till appar och sedan till Bläddra igenom appar eller Sök efter appar.
  9. Bläddra eller sök efter och markera appen YouTube.
  10. Välj Ladda ned och sedan Bekräfta köp för att ladda ned och installera appen.

Kontakta Xbox-supporten om appen ändå inte svarar.

Felmeddelanden

Du kan få ett av följande felmeddelanden när du försöker använda appen YouTube.

Anslutningsfel

• Can’t connect to the YouTube Service. Error code: 0C01/8009/0304
  • Sorry, YouTube isn't available right now. Please try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.

Så här löser du problemet:

1. Kontrollera YouTube-tjänstens status.
  2. Om YouTube-tjänsten fungerar som den ska väntar du i ungefär en minut och försöker sedan starta appen eller spela upp innehållet igen.
  3. Om något av följande felmeddelanden fortfarande visas tar du bort och installerar om appen YouTube.

Kontakta Xbox-supporten om ingen av dessa lösningar åtgärdar problemet.

Kontoproblem

• Account pairing was not successful. Please try again later.

Så här löser du problemet:

1. Om detta felmeddelande visas är ditt YouTube-konto inte korrekt länkat till din Xbox-gamertag. Kontrollera din nätverksanslutning och försök igen senare.
  2. Om detta felmeddelande fortfarande visas när du försöker logga in stänger du appen, startar den igen och försöker sedan logga in på nytt. Mer hjälp med detta fel finns på sidan YouTube-konsolsupport.
  • For full access, you need a YouTube account. You need to sign in.

Så här löser du problemet:

1. Om du vill använda YouTube-kontot med appen måste du ha ett YouTube-konto länkat till den gamertag som är kopplad till ditt Xbox Live-konto.

Tillgänglighetsfel

• Sorry, but the item you requested to view ({0}) is no longer available.
  • Sorry, the item you're interested in is no longer available
  • Sorry, this video cannot be played.
  • Sorry, but we cannot display the item you requested to view

Så här löser du problemet:

1. Vänta ungefär en minut. Försök sedan spela upp innehållet igen.
  2. Om felet fortfarande visas går du tillbaka till föregående meny och väljer något annat att titta på.
Om du vill meddela YouTube att det är fel på innehållet kontaktar du YouTube-hjälpen.

Om något av nedanstående fel uppträder tar du bort appen och går till Store för att ladda ned den senaste versionen.
  • Appen hänger sig på startskärmen tills meddelandet "YouTube is Unavailable" visas.
  • En del innehåll visas, men vissa typer av navigeringar/sökningar resulterar i att meddelandet "YouTube is Unavailable" kommer upp.
  • Appen kommer till Startsidan, men inget innehåll visas
  • Innehåll visas, men uppspelning resulterar i ett uppspelningsfelmeddelande.
  • Innehåll visas, men uppspelning resulterar i en video som säger att något är fel.

Prestandafel

• The current network cannot support quality video playback. The current video has been paused and you may choose to continue at a later time.

Så här löser du problemet:

1. Läs Problem med anslutningshastighet eller nedkopplingar för att förbättra nätverksprestanda.

Föräldrakontrollsfel

• Xbox Live child accounts are not allowed to use this application

Användare med Xbox Live-barnkonton får inte logga in på eller starta YouTube-appen på din konsol.

• This app provides access to unrated video content

Den här varningen visas när användare med ett Xbox Live-tonårskonto loggar in på YouTube-appen. De har tillåtelse att använda YouTube-appen, men deras behörighetsnivå för innehåll kanske gör att de inte kan ändra inställningen för YouTube-säkerhetsläget från Strikt till Medel eller Av. Om du vill aktivera detta måste behörigheten för trygghetsinställningarna ändras av ett vuxenkonto på konsolen. Mer information om säkerhetslägets inställningar hittar du i Använd säkerhetsläget för att filtrera bort YouTube-videor på Xbox 360.

Regionsfel

• Video cannot be played in your country/region

Videons upphovsrättsinnehavare eller YouTube tillåter inte att den aktuella videon spelas upp i det land eller den region där du bor eller där din gamertag skapades.

Få support

Både YouTube och Microsoft ger support för YouTube på Xbox Live. Följande information sammanfattar supporten som ges av respektive företag:

YouTube-support

Gå till YouTube Help om du behöver hjälp med följande områden:

• Konfigurera YouTube-konto
  • YouTube-uppspelning och -innehåll
  • Ditt YouTube-konto

Xbox-support

Xbox-supporten hjälper till med följande saker:

• Hur YouTube-appen används
  • Konfiguration av Xbox Live-kontot
  • Fakturering och service för Xbox Live