Använd säkerhetsläget för att filtrera bort YouTube-videor på Xbox 360

YouTube-appen på Xbox 360 har ett säkerhetsläge som du kan använda om du inte vill att filmklipp som innehåller material som kan uppfattas som stötande ska visas för familjemedlemmar via konsolen. YouTube använder community-flaggning och andra tekniker för att filtrera bort material som kan uppfattas som stötande.

Som standard är YouTube-appens säkerhetsläge inställt på ”Moderate”.

Ändra inställningen för YouTube-säkerhetsläget

1. På konsolen går du till TV och Video, Mina videoappar och väljer YouTube.
  2. Gå till Settings och välj safety mode.
  3. Välj On eller Off.