Konfigurera och använda appen YouTube på Xbox 360

Titta på YouTube-videoklipp på din Xbox 360

Titta på en mängd olika originalskapade videoklipp från YouTube på din Xbox 360-konsol. Det finns ett helt universum av fängslande innehåll via YouTube på Xbox Live, med allt från dina viralvideofavoriter till speltips.

Om du vill använda YouTube-appen måste du

• vara inloggad på ett Xbox Live-konto
  • ha minst 83 MB ledigt lagringsutrymme
  • ha en snabb internetanslutning.
Följande video visar hur du tittar på YouTube på din TV via Xbox 360-konsolen.

Ladda ned appen YouTube om du vill streama onlinevideor på Xbox 360

1. Logga in med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till Appar och välj Bläddra igenom appar eller Sök efter appar.
  3. Bläddra eller sök efter YouTube.
  4. Välj YouTube och sedan Bekräfta köp för att ladda ned och installera appen. Efter nedladdningen startar appen automatiskt och du kan bläddra bland tillgängligt innehåll.

Om du vill starta Youtube senare går du till Mina appar och sedan till YouTube. Du kan även starta YouTube genom att välja Video och sedan Mina videoappar.

Om du har ett YouTube-konto kan du logga in på det och komma åt dina YouTube-prenumerationer och spellistor.