Spårlängden "0:00" visas när du spelar upp musik med Groove Music Pass på Xbox 360

Spårlängden "0:00" visas och du kan inte spela upp några spår när du försöker spela musik med ditt Groove Music Pass på Xbox 360-konsolen.

Detta kan innebära att säkerhetsinformationen i Microsoft-kontot som du använder för att komma åt ditt Groove Music Pass inte räcker.

Lösningar

Lös problemet genom att lägga till säkerhetsinformation i Microsoft-kontot. Gör det genom att gå till Översikt över säkerhetsinformation för Microsoft-konton och följa anvisningarna.

Kontakta Xbox-supporten om problemet kvarstår.

Relaterade problem