Hjälp för Windows Media Center på Xbox 360

Direktuppspela musik, bilder och video

Du kan direktuppspela musik, bilder och videos från Windows Media Center till Xbox 360-konsolen från en dator i ditt hemnätverk.

Vissa funktioner i Windows Media Center är inte tillgängliga när du använder din Xbox 360-konsol som en extender. Du tar reda på vilka funktioner som inte är tillgängliga genom att läsa Windows Media Center-extendrar: vanliga frågor.

Konfigurera Windows Media Center med Xbox 360

Windows Media Center