Ändra videoingångens inställning på TV:n

Symptom

När du startar Xbox 360-konsolen ska din TV visa Xbox Dashboard. Eller så ska den visa startskärmen för ett spel eller en film om det finns en skiva i skivfacket. Om en tom skärm eller ett vanligt TV-program visas ska du ändra videoingångens inställning på TV:n till den videoingång som används av konsolen.

• Ställ in videoingången genom att följa anvisningarna i bruksanvisningen till TV:n.
  • Vanliga inställningar för videoingång är AUX, HDMI, Line In, Input och Source.

Ändra videoingångens inställningar om du vill växla mellan att titta på TV och se filmer eller spela spel på konsolen. Om skärmen fortfarande är tom försöker du med lösningarna i Felsöka ljud- och videoproblem.