konfigurera Xbox 360-konsolen

Har du skaffat en ny Xbox-konsol, men vet inte hur du konfigurerar den? Då har du kommit rätt! Det är enkelt att konfigurera konsolen och det tar bara några minuter innan du kan ansluta för att spela spel, titta på filmer, kommunicera med vänner, med mera!

Komma igång

Nedan hittar du länkar som kan vara användbara när du konfigurerar din Xbox-konsol för första gången.

Konfigurera Xbox 360-konsolen i originalutförande eller Xbox 360 S-konsolen

Xbox 360-systemkomponenter

Så du har skaffat en ny Xbox 360-konsol! Grattis! Nu undrar du kanske hur man kommer igång? Lär dig hur du packar upp, kopplar in och ansluter Xbox 360-konsolen till din TV.

Xbox 360, Kinect och tillbehör: Tillbehör

Bild på en man som använder ett Xbox 360-headset med Bluetooth

Vill du utöka kapaciteten hos din Xbox? Lär dig mer om handkontroller, headsets, hårddiskar och andra tillbehör som utökar och förbättrar din Xbox 360-upplevelse

Tillbehör och reservdelar för Kinect för Xbox 360

Xbox 360 Kinect-sensorn

Det är viktigt att konfigurera och underhålla Kinect-sensorn. Ta reda på var du hittar tillbehör, hur du ersätter spel, kalibrerar din Kinect-sensor och var du bäst monterar den.

Windows 8: Konfigurera Xbox 360 som en Windows Media Center Extender

Fliken Uppgifter i Windows Media Center, med alternativet

Med Windows Media Center kan du direktuppspela musik, videor och bilder från din dator till din TV. Få svar på vanliga frågor om att ansluta Xbox 360-konsolen till ditt hemnätverk och att använda Windows Media Center.