Så här ansluter du Xbox 360 E till en TV

Lär dig hur du ansluter Xbox 360 E-konsolen till en HD-TV eller vanlig TV och bildskärmar.

Obs! Den här artikeln gäller bara för Xbox 360 E-konsolen. Mer information om hur man ansluter andra Xbox-konsoler finns i Så här ansluter du en Xbox 360 S-konsol eller Xbox 360-konsol i originalutförande till en TV.

Så här ansluter du

Ansluta Xbox 360 E: Via Xbox 360 HDMI-kabel

En bild på Xbox 360 HDMI-kabeln
Xbox 360 HDMI-kabel

HDMI-kabeln (High-Definition Multimedia Interface) är den vanligaste för HDTV och HD-skärmar.

Pilar på en bild visar Xbox 360 HDMI-kabelns anslutningspunkter mellan en HDTV och Xbox 360 E-konsolen.
  1. Anslut HDMI-kabeln till HDMI-porten.
  2. Anslut den andra änden av HDMI-kabeln till HDMI-ingången på din HDTV eller bildskärm.
  3. Sätt på TV:n och starta konsolen.

Obs!

• Om Xbox Dashboard inte visas när du slår på TV:n och konsolen kanske du måste välja videoingången.
  • Konsolen använder standardvisningsinställningarna automatiskt. Om du vill förbättra videovisningen kan du ändra inställningarna på konsolen.

Ansluta Xbox 360 E: Via Xbox 360 komposit-AV-kabel

Bild på Xbox 360 komposit-AV-kabeln

Xbox 360 E AV-kabel, 3,5 mm komposit

Pilar på en bild visar Xbox 360 komposit-AV-kabelns anslutningspunkter mellan en HDTV och Xbox 360 E-konsolen.
  1. Anslut den lilla 3,5 mm-kontakten till lämplig port på konsolen.
  2. Leta reda på AV-portarna på TV:n eller bildskärmen. Anslut de färgkodade kontakterna på komposit-AV-kabeln till motsvarande portar på TV:n så här:

Gul = kompositvideo
    Röd = höger kanal analogt ljud
    Vit = vänster kanal analogt ljud

Obs! En mono-TV har bara ett ljuduttag. Anslut antingen den röda eller vita kontakten till TV:n.

3. Sätt på TV:n och starta konsolen. Xbox Dashboard ska visas på bildskärmen.

Obs!

• Om Xbox Dashboard inte visas när du slår på TV:n och konsolen kanske du måste välja videoingången.
  • Konsolen använder standardvisningsinställningarna automatiskt. Om du vill förbättra videovisningen kan du ändra inställningarna på konsolen.