Felsöka Xbox 360 Dashboard

Översikt

Ta reda på vad du gör om ditt Xbox 360 Dashboard inte ser ut som Dashboard-bilderna i referensmaterialet, din kompislista har försvunnit eller konsolen startas om slumpmässigt.

Lösningar

Mitt Dashboard är ett annat än det som visas i exemplen

Du kanske inte har den senaste versionen av konsolprogramvaran installerad. Se Uppdatera Xbox 360-konsolprogramvaran.

Min kompislista har försvunnit

Följ dessa anvisningar om du vill att kompislistan ska visas igen:

1. Starta om konsolen.
  2. Logga in med Xbox Live-gamertag.
  3. Be någon från din kompislista att ta bort dig från hans eller hennes lista.
  4. Skicka en ny kompisförfrågan till samma person.
  5. Logga ut från Xbox Live och logga sedan in på Xbox Live igen. Din kompislista ska nu visas i Xbox Dashboard.
Du kan anpassa och hantera familjens åtkomst till spel, filmer och TV-innehåll på Xbox 360-konsolen. Läs mer om Xbox 360-föräldrakontrollen.

Min konsol startas om slumpmässigt

1. Se till att Guide-knappen på handkontrollen och av/på-knappen på konsolen inte trycks ned eller fastnar, och starta sedan om konsolen. Om dessa knappar är nedtrycka kan det leda till att konsolen startas om.
  2. Stäng av konsolen.
  3. Om du använder Xbox 360-hårddisken kontrollerar du att den är korrekt ansluten. I sällsynta fall kan Xbox 360-konsolen startas om igen och igen utan synbar anledning om Xbox 360-hårddisken inte är rätt inkopplad. Mer information om hur du sätter tillbaka Xbox 360-hårddisken finns i Installera eller ta bort en Xbox 360-hårddisk.
  4. Starta om konsolen.