Avaktivera funktionen automatisk inloggning för Xbox Live på Xbox 360

Översikt

Den här artikeln beskriver funktionen automatisk inloggning för Xbox Live och hur du slår på och av den på Xbox 360-konsolen.

Slå på och av funktionen automatisk inloggning

Följ de här stegen för att slå på och av funktionen automatisk inloggning:

1. Logga in på Xbox Live.
  2. Välj Settings och sedan Profile.
  3. Välj Sign-in Preferences.
  4. Välj Auto Sign-in och gör sedan de ändringar du vill.

Mer information

Inställningarna för automatisk inloggning sparas på Xbox 360-konsolen men inte i profilen på Xbox Live-servrarna. Om du slår på funktionen automatisk inloggning på konsolen sparas inställningarna på konsolen men du loggas inte in automatiskt om du använder din profil på en annan konsol.

Bara en profil kan ha funktionen automatisk inloggning påslagen på en Xbox 360-konsol. Om du har fler profiler på en konsol slås funktionen automatisk inloggning för den första profilen automatiskt av när du slår på funktionen automatisk inloggning för en andra profil.