Av/på-knappens lampor på Xbox 360 E-konsolen

Lamporna runt av/på-knappen på Xbox 360 E-konsolen skiljer sig från de på Xbox 360 S-konsolen och Xbox 360-konsolen i originalutförande.

Xbox 360 E-konsol
Xbox 360 E-konsol
Xbox 360 S-konsol Xbox 360 i originalutförande
Xbox 360 S-konsol Xbox 360 i originalutförande

På Xbox 360 E-konsolen finns en lampa bakom av/på-knappen medan Xbox 360 S-konsolen och Xbox 360-konsolen i originalutförande har fyra LED-lampor bakom av/på-knappen.

Med endast en lampa bakom av/på-knappen ändras en del av konsolens förväntade beteende. När du till exempel slår på Xbox 360 E-konsolen blinkar lampan bakom av/på-knappen och lyser inte med ett fast sken förrän konsolen är helt aktiverad, medan när du slår på Xbox 360 S-konsolen eller Xbox 360-konsolen i originalutförande blinkar de fyra LED-lamporna kortvarigt i en medsols rotering som sedan ändras till ett fast grönt sken.