Felmeddelandet ”This item is not available from your current location” visas när du försöker köpa eller ladda ned innehåll

Problem

Följande felmeddelande kan visas när du försöker köpa eller ladda ned innehåll.

This item is not available from your current location

Detta kan innebära att innehållet du försöker köpa eller ladda ned inte licensierats för det land som du befinner dig i. Detta kan också innebära att du har ett Xbox Live-barnkonto och ditt Xbox Live-konto är registrerat i Nya Zeeland. På Nya Zeeland går det inte att ladda ned innehåll med Xbox Live-barnkonton.

Mer information

Xbox Live fastställer din geografiska placering baserat på konsolens IP-adress när du loggar in. Du kan inte köpa eller ladda ned innehåll som inte har licensierats för ditt land eller din region.