Blinkande grön lampa på Xbox 360-konsolens av/på-knapp

Översikt

Den gröna lampan på Xbox 360-konsolens av/på-knapp blinkar när konsolen utför följande två åtgärder:

• Lampan blinkar snabbt när skivfacket öppnas eller stängs.
  • Lampan blinkar långsamt när konsolen laddar ned Xbox Live-innehåll efter att konsolen slagits av.
En bild visar en Xbox 360-konsol i originalutförande och en Xbox 360 S-konsol, båda med blinkande grönt ljus runt av/på-knappen.

Obs! Mer information om hur du löser hårddiskproblem finns i Lösning för Xbox 360-skivenhet.

Mer information

Lampan på av/på-knappen blinkar långsamt efter att konsolen slagits av

Om en nedladdning pågår när du stänger av din Xbox 360 övergår konsolen till energisparläge. Lampan mitt på konsolens av/på-knapp blinkar grönt var fjärde sekund tills nedladdningen är klar. När Xbox 360 laddar ned innehåll i energisparläge är övriga lampor runt av/på-knappen släckta och inga bilder visas på din bildskärm eller TV. När konsolen har laddat ned alla objekt i Active Downloads-kön stängs konsolen av.

Om du vill att konsolen ska stängas av omedelbart och inte fortsätta ladda ned innehåll i bakgrunden slår du av alternativet för bakgrundsnedladdningar. Så här gör du:

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
En pil pekar på Guide-knappen mitt på en Xbox 360-handkontroll.
  1. Välj Settings och sedan System Settings.
  2. Välj Console Settings.
Skärmen Systeminställningar med
  1. Välj Startup and Shutdown.
Skärmen Konsolinställningar med
  1. Välj Background Downloads.
  2. Välj Disable.
Skärmen Nedladdningar i bakgrunden med alternativet Inaktivera markerat
  1. Välj Yes för att bekräfta ändringen.

Obs! Familjetimern räknar inte den tid som åtgår för nedladdning av innehåll i bakgrunden.