Fyra röda lampor blinkar på din Xbox 360-konsol i originalutförande

Fyra lampor blinkar rött runt av/på-knappen på din Xbox 360-konsol i originalutförande. Fyra blinkande lampor innebär att konsolen inte hittar någon AV-kabel (ljud/video-kabel).

Fyra röda lampor blinkar rött runt av/på-knappen på en Xbox 360-konsol i originalutförande.

Lösning 1: Koppla bort och anslut AV-kabeln igen

Det kan vara problem med AV-kabeln. AV-kabeln ansluter konsolen till TV:n.

En bild visar en A/V-kabel med ena änden ansluten till en Xbox 360-konsol i originalutförande och den andra änden ansluten till motsvarande ingångsportar på en TV.

Koppla bort och återanslut AV-kabeln

1. Stäng av konsolen och TV:n.
  2. Koppla bort kabeln från AV-porten på baksidan av konsolen.
En bild visar när A/V-kabeln tas bort från A/V-porten på baksidan av en Xbox 360-konsol i originalutförande.
  1. Koppla bort AV-kontakterna från TV:n.
En bild visar när A/V-kontakterna tas bort från motsvarande ingångsportar på en TV.
  1. Anslut AV-kabeln igen till AV-porten på konsolen.
En bild visar när A/V-kabeln ansluts till A/V-porten på baksidan av en Xbox 360-konsol i originalutförande.
  1. Koppla in AV-kontakterna i TV:n igen. AV-kontakterna matchar färgerna på portarna för komponentvideo, kompositvideo och ljud på TV:n.
En bild visar när A/V-kontakterna ansluts till motsvarande ingångsportar på en TV.
  1. Sätt på TV:n och starta konsolen.

Om fyra lampor fortfarande blinkar rött försöker du med nästa lösning.

Lösning 2: Prova med en annan AV-kabel

Anslut konsolen till tv:n med en annan AV-kabel. Att använda en annan AV-kabel är det bästa sättet att ta reda på om det är fel på kabeln eller konsolen.

Så här kan du få tag på en annan AV-kabel: