Ljud- eller videoproblem i en app i Xbox 360

Översikt

Om du har ljud- eller videoproblem i en app kan du kolla följande tips och därefter använda felsökningslösningarna nedan.

Om en felkod eller statuskod visas när problemet uppstår kan du leta upp en lösning på sidan Sökning av fel- och statuskoder.

Lösningar

Lösning 1: Testa anslutningen till Xbox Live

Om du har buffringsproblem med en videoapp som Netflix testar du först anslutningen till Xbox Live. Gör så här:

1. Gå till Inställningar från Xbox Dashboard och välj sedan System.
  2. Välj Nätverksinställningar.
  3. Välj det nätverk som du använder för att ansluta till internet.
  4. Välj Testa anslutning till Xbox Live.
  5. Följ anvisningarna/förslagen på skärmen.

Mer hjälp finns i artikeln Lösning på låga prestanda i Xbox 360.

Lösning 2: Ta bort sparade speldata

Om du fortfarande har buffringsproblem tar du bort appens sparade speldata. Gör så här:

1. Gå till Inställningar från Xbox Dashboard och välj sedan System.
  2. Välj Lagringsutrymme och välj den primära lagringsenheten.
  3. Välj Spel och appar.
  4. Välj den app du har problem med.
  5. Välj en post med texten Sparat spel, välj Ta bort och bekräfta sedan borttagningen.

Lösning 3: Ta bort och installera om appen

Om videoappen slutar att svara tar du bort och installerar om den. Gör så här:

1. Gå till Inställningar från Xbox Dashboard och välj sedan System.
  2. Välj Lagringsutrymme.
  3. Välj den primära lagringsenheten.
  4. Välj Spel och appar.
  5. Hitta och markera de poster om hör till appen.
  6. Välj Ta bort.
  7. Gå tillbaka till Xbox Dashboard.
  8. Gå till Appar och välj sedan Bläddra igenom appar.
  9. Bläddra eller sök efter appen.
  10. Välj appen för att ladda ned den igen.

Om du upplever andra ljud- eller videoproblem med en app går du till sidan Appar, klickar på den app du har problem med och sedan på länken Felsöka problem på samma sida.

Obs! Appen Internet Explorer stöder inte Adobe Flash. Videor som kräver Adobe Flash visas inte i den här appen.