Så här sätter du på/stänger av Xbox 360-konsolen och den trådlösa handkontrollen.

Översikt

På den här sidan beskrivs hur du sätter på och stänger av Xbox 360-konsolen och Xbox 360 trådlös handkontroll.

Lösningar

Så här sätter du på Xbox 360-konsolen och Xbox 360 trådlös handkontroll.

• För att sätta på Xbox 360-konsolen och Xbox 360 trådlös handkontroll trycker du på Xbox Guide-knappen på handkontrollen.
  • Om du bara vill sätta på Xbox 360-konsolen trycker du på av/på-knappen på konsolen.
  • Om du bara vill sätta på Xbox 360 trådlös handkontroll trycker du på Start-knappen på handkontrollen.

Så här stänger du av Xbox 360-konsolen och Xbox 360 trådlös handkontroll.

• För att stänga av Xbox 360-konsolen och Xbox 360 trådlös handkontroll trycker du på Xbox Guide-knappen på handkontrollen och håller ned den i tre sekunder. Därefter väljer du att bara stänga av handkontrollen eller både handkontrollen och konsolen. Om du väljer konsolen stängs konsolen och alla anslutna handkontroller av.
  • Om du bara vill stänga av konsolen trycker du på av/på-knappen på konsolen.